Nagrada za Partizanovog bisera: Majstorija, pa sat

Autor:

Veliki talenat crno-bijelih zaradio poklon za najljepši gol kola Superlige. "Drago mi je zbog selektora, a još više zbog društvenih mreža".

Nagrada za Partizanovog bisera: Majstorija, pa sat Foto: MN Press

Filip Stevanović (16) stekao je ovog ljeta velike simpatije Partizanovih navijača i generalno ljubitelja fudbala u Srbiji.

Talenat crno-bijelih dobio je povjerenje trenera Save Miloševića i sjajno počeo seniorsku karijeru. Njen do sada najljepši momenat bio je gol protiv Rada, poslije slaloma kroz odbranu "građevinara".

Pogledajte majstoriju.

Izvor: MONDO/Arena Sport

Stevanović je tim pogotkom dobrio nagradu Fudbalskog saveza Srbije, namijenjenu strijelcima najljepših golova svake superligaške runde.

Lijepu nagradu, sat, uručio mu je kolumnista i saradnik MONDA Nebojša Petrović, direktor medija službe FSS. Kadetski reprezentativac Srbije je nasmijan primio priznanje, pred budnim pogledom trenera Miloševića.

Pored glasa publike na društvenim mrežama, Stevanović je dobio i glasove trojice selektora FSS Nenada Milovanovića, Igora Spasića i Dejana Brankovića.

"Hvala puno FSS na ovoj nagradi. Sat je prelijep i nosiću ga sa zadovoljstvom. Nemam problema sa kašnjenjem na treninge, najmlađi sam u ekipi i od mene se očekuje da uvek stižem među prvima".

"Serija golova je počela protiv Konaha, nastavila se protiv Mačve i Rada. Drago mi je da su selektori glasali za moj gol, ali mi je još veća satisfakcija što ni za publiku na društvenim mrežama nije bilo dileme", izjavio je biser crno-bijelih.

Stevanović je rodom iz Arilja, odakle su dolazili nekadašnji prvotimci "vječitih rivala", poput Marka Jovanovića i Nebojše Krupnikovića.

Mladi vezista, koji je donedavno i živio u rodnom gradu, kaže da taj kraj sada navija za crno-bijele.

"Zahvaljujući mojim golovima, Partizan je stekao mnogo novih navijača u Arilju. Bio sam impresioniran prizorom na posljednjoj utakmici kada su dečica iz mog prvog kluba OFK Vranića došla da navijaju za crno-bijele".

Ovog ljeta, mnogi su u Stevanoviću vidjeli potencijalnog nasljednika Saše Ilića, legende kluba iz Humske koji je od ovog mjeseca član stručnog štaba kadetske reprezentacije Srbije.

"Sale Ilić je legenda kluba i mnogo nam nedostaje na treninzima i utakmicama. Uživali smo u njegovim potezima, dizao je atmosferu u svlačionici. Sada je trener u kadetskoj selekciji i možda nam se ponovo ukaže prilika da sarađujemo. Moje je da pružam dobre partije, a na selektorima je da odluče za koju ću selekciju nastupati u datom trenutku. Ostaje mi za uspomenu prvenac u dresu pionirske reprezentacije Srbije, protiv Hrvatske na razvojnom turniru u Sloveniji", dodao je Stevanović.

Ostale vijesti