• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mesi i Suarez navijali s klincima, Barsa rešetala

Autor mondo.rs

Betis je izazvao šampiona na Nou Kampu, pa doživio ubjedljiv poraz.

Lionel Mesi i Luis Suarez još nisu spremni da igraju i zato su u nedjelju uveče sjedili u loži stadiona Barse i sa djecom posmatrali nastup svojih saigrača.

I imali su šta da vide!

Barselona - Betis 5:2 (1:1)

Iako je Nabil Fekir, iznenađujuće pojačanje gostiju ovog ljeta, prvi pogodio i utišao dom prvaka golom u 15. minutu, "Blaugrana" se brzo umirila i zaigrala kako umije.

Antoan Grizman je u 41. minutu smanjio tenziju na stadionu golom na lijepu asistenciju Serđija Roberta, u akciji koja je podsjetila na saradnju Mesija i Suareza. Uostalom, kamera je "uhvatila" kako nešto slično i govore jedan drugom, dok su im djeca sjedila u krilima...

Poslije pauze, energija gostiju iz Sevilje je opadala dok je tim Ernestea Valverdea tresao i tresao mrežu gola Danija Martina.

Najprije su Roberto i Grizman u 50. minutu opet sarađivali za drugi gol Francuza (2:1), a šest minuta kasnije je đak Barselonine škole "La Masija" Karlos Perez (21) dao svoj prvi gol za matični klub.

Na isteku sata igre u listu strijelaca je svoje ime upisao i bek domaćih Đordi Alba, da pogotkom za 4:1 potvrdi ubjedljiv poraz gostiju.

Posljednji, peti gol za "Blaugranu" postigao je Arturo Vidal u 77. minutu, na asistenciju Grizmana. Meč je u tim trenucima uveliko izgledao revijalno, a poraz gostiju pretežak u odnosu na energiju kojom su počeli meč.

Betisov utisak je na kraju utakmice popravio Loren, golčinom sa oko 20 metara, za koju je nagrađen aplauzom kultnog stadiona...

Takođe, Barselonina publika aplaudirala je i mladim igračima Barselone koji su ušli u igru, lijevom beku Hunioru Firpou (stigao iz Betisa) i napadaču Ansumaneu Fatiju, još jednom đaku "La Masije" koji je zaigrao sa samo 16 godina i u 86. minutu umalo postigao gol.

Njegovo vrijeme ipak tek dolazi...

Barsa je ovim trijumfom osvojila prve bodove u sezoni, jer je u uvodnom kolu poražena na gostovanju Bilbau. Sa druge strane, Betis je uz Leganes jedini tim koji još nema ni poen.

Pročitajte rezultate 2. kola Primere.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC