• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PSŽ nema Nejmara, a neće imati ni Mbapea!

Autor mondo.rs

Šampion Francuske ostvario pobjedu gorkog ukusa.

Trener Pari Sen Žermena Tomas Tuhel izričito je poručio da neće da koristi Nejmara dok status nezadovoljnog Brazilca ne postane definitivno jasan.

Tu svoju odluku sproveo je u djelo i u nedjeljnoj, lakoj pobjedi protiv Tuluza, tokom koje je njegov tim dodatno oslabljen. I to problemom na koji njemački stručnjak definitivno nije mogao da utiče.

PSŽ - Tuluz 4:0 (0:0)

Najbolji igrač "prinčeva", Kilijan Mbape (20), napustio je prinudno igru u 66. minutu, držeći se za lijevu nogu, povrijeđenu pri jednom trku na polovini gostiju.

Informacija o njegovoj povredi i mogućem odsustvu dok se polako bliži početak grupne faze Lige šampiona (17. septembra) sigurno je važnija od vijesti da je PSŽ savladao goste golovima Maksima Čupo Motinga (50. i 75. minut), autogolom tinejdžera Maksima Gonsalvesa (55') i pogotkom štopera Markinjosa (83').

Uostalom, ubjedljiva pobjeda PSŽ-a u Ligi 1 godinama nije novost, ali jeste informacija da je Tuhelov tim sada na diobi drugog mjesta, sa šest od devet osvojenih bodova.

Poslije uvodna tri kola, na prvom mjestu tabele Lige 1 je maksimalni Ren (3/3), koji je u prethodnom kolu nanio poraz Parižanima 2:1.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC