• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Miha rasplakao igrače: Znam da sam za neke budala!

Autor mondo.rs

"Za neke sam sigurno budala što sam napustio bolnicu, ali sam želio da budem ovdje. Morao sam da budem ovdje!", kazao je Siniša Mihajlović svojim igračima u svlačionici pred meč sa Veronom.

Rukovodstvo italijanskog šampionata Serije A promenilo je pravila kako bi Siniša Mihajlović iz bolnice mogao da kontaktira sa svojim pomoćnicima i na taj način vodi utakmicu, da bi srpski trener sve šokirao odlukom da ipak sa klupe bodri svoje igrače!

Vozio se do Verone i bio uz svoje fudbalere koji su remizirali na "Bentegodiju" (1:1), i to samo 40 dana nakon što mu je dijagnostifikovana leukemija.

Veliki borac, kakav je bio čitavu igračku i trenersku karijeru, ispunio je obećanje koje je dao svojim igračima kada im je i saopštio da boluje od opake bolesti, iako je malo ko vjerovao da će uspjeti da se nađe na klupi Bolonje na premijeri nove sezone...

Igrači su već komentarisali da je kod Mihajlovića nestalo samo "nekoliko kilograma, ali ne i strasti", dok srpski trener poslije utakmice, razumljivo, nije davao izjave.


Ipak, novinari italijanske "Gazete delo Sport" su preko svojih insajdera u svlačionici Bolonje saznali šta je to Mihajlović rekao igračima pred utakmicu, a zbog čega su gotovo svi i zaplakali kada je Srbin počeo da govori.

"Obećao sam vam da ću biti ovdje. I ovdje sam! Za neke sam sigurno budala što sam napustio bolnicu, ali sam želio da budem ovde. Morao sam da budem ovdje!", rekao je Miha.


Italijanski mediji navode i da su mu doktori u toku prošle nedelje saopštili da je previše rizično da ide na utakmicu, zbog čega se Mihajlović rasplakao od besa i tražio da ga provjere ponovo za dva dana, vjerujući da će se njegovo stanje popraviti... I tako je bilo!

Veliki inat i volja koju posjeduje Mihajlović, čak i poslije 40 dana "agresivnih" tretmana, vuku ga da pobijedi leukemiju u čemu će, nadamo se, i uspjeti.

U to vjeruje i njegova supruga Arijana Mihajlović koja je na Instagramu poslije utakmice podijelila zajedničku fotografiju i napisala da se "Ratnici prepoznaju izdaleka", a na to zaista nemamo šta da dodamo - kod Mihe se ta crta vidi iz svemira!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC