• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jang Bojsi jači u Beogradu: Poletio i Sulejmani!

Autor mondo.rs

Trener švajcarskog prvaka dobio veliko pojačanje pred revanš plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Crvene zvezde. Vidjećemo još da li će ga koristiti i koliko u Beogradu...

 Zvezda - Jang Bojs - Oporavio se Miralem Sulejmani Izvor: MN PRESS

Fudbaleri švajcarskog prvaka Jang Bojsa poleteli su jutros iz Berna ka Beogradu, a u avionu je bilo mjesta i za srpskog fudbalera Miralem Sulejmani (30).

Na fotografijama koje su Jang Bojsi podijelili na društvenim mrežama može da se primijeti i Sulejmani, koji zbog povrede nije igrao za svoju ekipu još od 1. kola domaćeg šampionata, kada je morao da izađe iz igre na meču protiv Serveta.

Sulejmani nije bio spreman za prvi meč plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Zvezde (2:2), nije igrao ni za vikend protiv Ciriha (4:0), ali je u kombinaciji za tim za utorak.

Vidjećemo još da li će ga, i koliko, trener Herardo Seone koristiti u Beogradu.

U jedinoj utakmici ove sezone Sulejmani je upisao jednu asistenciju, dok je prošle godine, uprkos povredi koja ga je dugo držala van terena, odigrao 27 mečeva za Jang Bojse i zabilježio devet golova i 12 asistencija.


Sulejmaniju je ovo drugo gostovanje sa Švajcarcima u Srbiji u posljednje dvije godine pošto je već u jesen 2017. godine igrao protiv Partizana, svog bivšeg kluba, ali bez učinka.

Jang Bojsima se oporavio i najbolji napadač Giljem Oro, koji je dobio priliku na 15 minuta u prvoj utakmici u Bernu, i upisao se u strijelce iz jedanaesterca, dok će u revanšu biti spreman za veću minutažu...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC