• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Žoc" ima jak tim: Tu je Kalinić, ali i Štimac

Autor mondo.rs

Nekadašnji reprezentativac Srbije kao slobodan igrač trenira sa Fenerbahčeom, što je redovna praksa kod Željka Obradovića u vrijeme velikih turnira kada nema čitavu ekipu na okupu.

 Fenerbahce-pocetak-nove-sezone-Vladimir-Stimac-trenira-sa-ekipom Izvor: MN PRESS

Turski vicešampion Fenerbahče počeo je ovog ponedjeljka pripreme za novu sezonu u kojoj žele da zabilježe bolje rezultate nego prošle sezone, kada su ih povrede u ključnom dijelu velikih takmičenja "sasjekle" na putu ka dva najvažnija trofeja - prvenstvu i Evroligi.

U novoj sezoni Fener će izgledati drugačije, Marko Gudurić i Nikolo Meli su otišli u NBA, a pojačali su ih Nando de Kolo (CSKA), Leo Vesterman (Žalgiris) i Derik Vilijams (Bajern)

Od pomenutih igrača samo je De Kolo sa reprezentacijom Francuske, odnosno Melih Mahmutoglu i Ahmet Duverioglu sa Turskom, kao i Kostas Slukas s Grčkom, dok su svi ostali igrači na raspolaganju Željku Obradovića na početku novih priprema.

Tu su Kalinić, Vesterman, Lovernj, Veseli, Dikson, Vilijams i drugi, pa se može reći da "Žoc" dugo nije imao jači tim na okupu u vrijeme velikih takmičenja.

Naravno, kao i prethodnih godina, Željko Obradović voli da "doda" nekoliko igrača na treninzima, pa tako pozove one bez ugovora, tako da je ovoga puta mjesta bilo i za Vladimira Štimca, koji je juče proslavio rođendan.

Osim njega na treninzima Fenerbahčea će formu održavati i Ivan Buva, Karl Engstrom, Milan Aćimović, Burak Ešlik, Oguz Savaš i Feđa Cukle.

Podsjetimo, Fenerbahče će u sklopu priprema igrati i na turniru u Klužu na kom će, pored istoimenog kluba koji vodi Duško Vujošević, učestvovati i Partizan i Mornar.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC