• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marin: Dajte Real i Bajern! Borjan: Radujte se!

Autor mondo.rs

Kapiten i golman tima sa "Marakane" oduševljeni rezultatom koji su večeras ostvarili, pozivaju najbolje klubove Evrope u Srbiju!

 Marko-Marin-Milan-Borjan-izjave-Crvena-zvezda-Jang-Bojs-1-1-Liga-sampiona Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Crvena zvezda je napravila još jedan veliki uspjeh, remi u Beogradu 1:1 sa Jang Bojsom odveo je ekipu Vladana Milojevića ponovo u grupnu fazu Lige šampiona.

Crveno-bijeli su odličnom taktičkom igrom uspjeli da izguraju kvalifikacije i da rezervišu duele sa najboljima i ove sezone, a čini se da će ambicije ove godine biti još veće.

Najbolji fudbaler tima Marko Marin je nakon duela rekao da je tim od početka priprema za cilj imao ostvarivanje ovog rezultata, a da je tim i prije ovog meča vjerovao u prolazak u grupnu fazu.

"Fantastičan osjećaj, svi smo čekali ovaj momenat. Imali smo 14 dana odmora, ali je fokus bio da igramo Ligu šampiona. Sa ovim navijačima, na ovom stadionu, na ovom terenu, ne možeš da izgubiš. Znali smo da prolazimo", rekao je kapiten ekipe Vladana Milojevića.

On vjeruje da je njegov tim u potpunosti zaslužio svoje mjesto u "eliti", a nada se da će imati jednaku podršku navijača i na predstojećim međunarodnim utakmicama.


"Zasluženo smo ovdje, ali najbitnije je da ponovo igramo Ligu šampiona. Navijači će imate tri spektakla ovdje, a ja se nadam najjačim ekipama, želio bih Real, Bajern ili neki tim sličnog kvaliteta", zaključio je Nijemac.

Golman ekipe Milan Borjan hvali saigrače i smatra da su zbog jedinstva unutar tima uspjeli da vrate Crvenu zvezdu na najveću evropsku scenu.

"Ne znam šta da kažem, ovo je nešto nevjerovatno. Momci, braća, familija, uspjeli smo da stignemo do velikog uspjeha i da vratimo Zvezdu tamo gdje joj je mjesto. Moraju da se slegnu utisci, ne znam šta da kažem. Ljudi, radujte se", poručio je Borjan navijačima crveno-bijelih.

Sada je pred Milojevićem i igračima novi veliki izazov, sutra je na programu izvlačenje grupa u najjačem evropskom klupskom takmičenju, pa ćemo vidjeti da li će se želje fudbalera srpskog šampiona ostvariti i da li ćemo imati priliku da gledamo duele sa Real Madridom ili Bajern Minhenom.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Brko

Meni svejedno i da je Bojs usao. Toliko nam je daleko sva ova beogradska kicerajka i ciganijada, a i dozivljavam ih jednako koliko oni nas iz Republike Srpske. Žao mi Krasnodara, to me najvise zanimalo od sinocnjih utakmica.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC