• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pripreme s "orlovima", pa ugovor sa Zvezdom

Autor mondo.rs

Mladi centar produžio saradnju sa crveno-bijelima.

 Nikola Jovanović - Novi ugovor sa KK Crvena zvezda Izvor: MN PRESS

Nikola Jovanović ući će u sezonu 2019/20, kao košarkaš Crvene zvezde.

Mladi srpski centar, koji je ovog ljeta bio član reprezentacije tokom priprema za Svetsko prvenstvo u Kini, vratio se na Mali Kalemegdan sa pozajmice u Italiji i na startu rada sa Milanom Tomićem potpisao novi ugovor.

Prema objašnjenju crveno-bijelih, Jovanović je poslije povratka iz Italije raskinuo dotadašnji ugovor (isticao na kraju sezone 2019/20) i potpisao je novi, "sa potpuno drugačijim aranžmanom".


"Mislim da je odlazak u Italiju bio pravi potez. Napredovao sam i igrački i van terena, potpuno se privikao na evropski stil igre i stekao veliko iskustvo. Godina u inostranstvu mnogo znači, pogotovo kada iz utakmice u utakmicu imaš konstantnu minutažu i znaš šta treba da radiš, kako da pomogneš ekipi da ostvari što više pobeda"

U opremi reprezentacije, Beograđanin je odmjenio Ognjena Kuzmića, svog novog saigrača u Zvezdi, kraj kojeg će zaigrati tokom nastupajuće sezone, čim se doskorašnji centar Reala oporavi od povreda zadobijenih u teškom saobraćajnom udesu.

Jovanović je na Mali Kalemegdan prvi put stigao prije dvije godine, ali je prošlog ljeta odlučio da promeni klub, u potrazi za većom minutažom i značajnijom ulogom.

"Jovanović se godinu dana iskusniji i igrački zreliji vraća u crveno-bijeli dres i biće dio ekipe koju očekuje vrlo zahtjevna sezona u Evroligi, ABA ligi, domaćim takmičenjima, Kupu Radivoja Koraća i Superligi", saopštila je Zvezda.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC