• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milojević: Pokazali smo u "grupi smrti" da možemo

Autor mondo.rs

"Ni najlakša, ni najteža grupa", kaže trener Crvene zvezde poslije žreba Lige šampiona.

 Vladan Milojević poslije žrijeba Lige šampiona: Pokazali smo u "grupi smrti" da možemo Izvor: MN PRESS

Poslije Liverpula, Pari Sen Žermena i Napolija, Crvena zvezda će u Ligi šampiona igrati sa Bajern Minhenom, Totenhemom i Olimpijakosom.

Na prvi pogled lakša grupa nego prošle sezone, ali ponovo je tu aktuelni viceprvak Evrope (kao što je bio Liverpul, sada je to Totenhem), petostruki osvajač Kupa/Lige šampiona i bogati Olimpijakos, redovan učesnik evropskih takmičenja.

"Na ovom nivou nema lakih protivnika. Tridesetdva vrhunska tima našla su se ove godine, kao i svake prethodne, u grupnoj fazi. Na žrijebu smo izvukli grupu za koju možemo reći da nije najlakša, a ni najteža. Svakako su u pitanju jaki timovi, ali pokazali smo već da znamo da igramo utakmice u Evropi i vjerujem da ćemo se nositi sa ovim protivnicima", rekao je Vladan Milojević za klupski sajt i dodao:

"Stekli smo važno iskustvo u Evropi u prethodne dvije sezone. Ova generacija je krenula od Lige Evrope i došla do Lige šampiona. Sada smo opet u najjačem evropskom takmičenju i sve ono što smo doživjeli do sada će nam mnogo značiti. Prošle sezone smo bili u grupi koju su svi nazivali 'grupa smrti', ali smo pokazali da možemo da osvojimo bodove i da nikom nije lako sa Crvenom zvezdom. Zbog toga vjerujem da ćemo i ove godine na pravi način predstaviti našu klub i zemlju."

Strateg crveno-bijelih istakao je važnost navijača.

"Naša velika snaga su navijači. Pokazali su da su zaista 12. igrač. Evropski timovi koji dolaze na Marakanu imali su priliku da osjete kakva je ovdje atmosfera. Nikome nije lako da igra pred sjajnim Delijama. Srećan sam što će Srbija i navijači Crvene zvezde uživati u tri fantastične fudbalske predstave. Publika će imati prilike da prati odmjeravanje snaga sa velikim evropskim ekipama, a vjerujem da će posebna 'poslastica' za zvezdaše biti utakmica sa bratskim Olimpijakosom", zaključio je Milojević.

Raspored Lige šampiona: Zvezda kreće iz Minhena!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC