Savo o Ligi Evrope: Atraktivno, a može da se igra

Autor:

"Moglo je i teže, moglo je i lakše, ali možemo biti zadovoljni", rekao je trener Partizana.

Savo o Ligi Evrope: Atraktivno, a može da se igra Foto: MN Press

AZ Alkmar, Mančester junajted i Astana! To je grupa koju je Partizan "dobio" na žrebu za Ligu Evrope, a trener crno-belih Savo Milošević rekao je dan kasnije da je njegova ekipa u Ligi Evrope dobila atraktivnu grupu, ali grupu iz koje je moguće izboriti prolaz dalje.


"Grupa je jako atraktivna obzirom da imamo jedno veliko ime kao što je Mančester junajted. Nemate često priliku da igrate sa tako velikim klubovima, ali isto tako i grupu u kojoj ostale tri ekipe mogu da traže prolaz u narednu fazu", rekao je Milošević na konferenciji za novinare pred meč protiv TSC-a.

"Takmičarski smo dobili grupu u kojoj je moguće da se izbori plasman za dalje. Neće biti lako... Moglo je i teže, moglo je i lakše, ali možemo biti zadovoljni", rekao je Milošević.

Trener Partizana je naveo da je, nakon plasmana u Ligu Evropa, njegova ekipa zbacila s leđa ogroman tere.

"Sigurno da jeste lakše. Ogroman teret smo zbacili s leđa. Za klub je ovo značajan rezultat iz više razloga. Malo je laške, ali to neće dugo trajati. Dolaze novi izazovi, nismo u situaciji da možemo da se na bilo koji način opustimo", rekao je Milošević.

Ostale vijesti