• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Savić podnio ostavku - Zvijezda 09 već ima zamjenu

Autor mondo.ba

Novi trener tima iz etno-sela Stanišići biće stručnjak koji je komandovao Čelikom iz Nikšića u evropskom dvomeču protiv banjalučkog Borca u ljeto 2012. godine.

 Premijer liga BiH Zvijezda 09 novi trener Slavoljub Bubanja Izvor: MONDO/Dragan Šutvić
Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Dosadašnji šef stručnog štaba Zvijezde 09 iz etno-sela Stanišići Boris Savić sinoć je, poslije remija sa Širokim Brijegom (0:0), podnio ostavku na tu funkciju.

Klub je, ipak, ekspresno pronašao zamjenu. Naime, Savića, koji je tokom igračke karijere jedno vrijeme nosio dres banjalučkog Borca i koji je u Zvijezdu 09 došao iz Jedinstva iz Žeravice pred početak nove sezone, zamijeniće Slavoljub Bubanja, objavljeno je na zvaničnom sajtu Zvijezde 09.

Bubanja je rođen 12. jula 1967. godine u Nikšiću, a kao šef struke je, između ostalog, predvodio Čelik iz Nikšića u duelima protiv banjalučkog Borca u julu 2012. godine u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Posljednji angažman bio mu je u Arsenalu iz Tivta, a trenirao je i Pobedu iz Prilepa, Mornar, Jedinstvo iz Bijelog Polja i Mladost iz Velike Obarske.

Tokom naredne dvije sedmice trajaće pauza u Premijer ligi BiH zbog kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine, pa će crnogorski stručnjak dobiti određeno vrijeme da se upozna sa igračkim kadrom kojim raspolaže i kojem je primarni cilj opstanak u elitnom rangu bh. fudbala.

Tim koji svoje domaće mečeve igra na stadionu u Ugljeviku imaće, bez sumnje, težak posao jer u prvih sedam mečeva nije upisao nijednu pobjedu i nalazi se na dnu tabele.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Sp88

Po kvalitetu fudbala Zvijezda je ponajbolja u ligi. Igra lijepo za oko, stvara sanse al sta im vrijedi??

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC