• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Savo zabrinut: Blizu smo da opet odustanemo...

Autor mondo.rs

"U našoj ligi svaki bod koji izgubimo nas miljama udaljava od titule, tako da poslije sedam kola mislim da smo blizu da opet odustanemo od borbe za titulu", rekao Milošević poslije remija sa TSC-om.

 Savo-Milosevic-Partizan-TSC-1-1 Izvor: MARKO METLAS/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Partizan je od sedam odigrao pet utakmica u Superligi Srbije i "prosuo" četiri boda od mogućih 15. Prvi remi doživio je početkom avgusta u Kruševcu (2:2), a ništa bolje nije prošao ni prvog dana septembra u Humskoj protiv TSC-a (1:1).

Trener Savo Milošević ima razloga da bude nezadovoljan samo zbog slabe realizacije, što je bilo jedino drastično uočljivo u duelu sa ekipom iz Bačke Topole jer osim propusta na početku meča gosti nijednom nisu ozbiljnije ugrozili gol Partizana, već su bili primorani da se brane.

Partizan je stvarao šanse i promašivao ih, što ga je na kraju skupo koštalo.

"Sve čestitke i mojim i momcima TSC na fenomenanoj borbi. Nismo zadovoljni rezultatom, ali za razliku od gostovanja u Kruševcu, mogu da budem maksimalno zadovoljan i igrom i zalaganjem, pogotovo poslije onakvog početka. Ali, nismo imali sreće da postignemo drugi gol", rekao je Milošević poslije utakmice.

Gol postignut već poslije 20 sekundi igre presjekao je crno-bijele.

"Primljeni gol je negativno uticao na nas. Mogli smo bolje da uđemo u utakmicu, bili bismo manje nervozni, a više koncentrisani. Vratili smo se, stvorili dosta šansi, praktično su to bili ziceri, imali smo pet, šest situacija 'jedan na jedan' sa golmanom, toliko šuteva... A kad ne postignete gol iz toliko prilika ne možete očekivati da pobijedite", jasan je trener Partizana.

Izgubljeni bodovi polako počinju da brinu Miloševića.

"U našoj ligi svaki bod koji izgubimo nas miljama udaljava od titule, tako da poslije sedam kola mislim da smo blizu da opet odustanemo od borbe za titulu", zabrinut je Savo Milošević, koji se nada da će i na ostalim utakmicama posjeta u Humskoj biti barem jednaka ovoj protiv TSC-a (oko 15.000).

"Posjeta će zavisiti od naših igara i borbe. Ovo je bilo fenomenalno, mislim da ih nismo razočarali i pored rezultata", podvukao je Milošević.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC