• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac m:tel definitivno bez pojačanja i u revanšu

Autor mondo.ba

Banjalučani će imati veoma težak zadatak protiv Olimpijakosa u subotu u dvorani "Borik".

 RK Borac bez pojačanja u revanšu kvalifikacija za EHF Kup protiv Olimpijakosa Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Trener Borca m:tel Mirko Mikić ni u revanš meču prvog kola kvalifikacija za EHF Kup protiv grčkog Olimpijakosa neće moći da računa na ovogodišnja pojačanja Nemanju Vučićevića, Vukašina Rakociju, Nikolu Jeremića i Brazilca Giljermea de Souzu, tako da će "crveno-plavi" imati veoma težak zadatak da nadoknade "minus 9" iz prvog meča u Pireju.

S obzirom da u Rukometnom savezu BiH i EHF-u nisu na vrijeme uspjeli da dostave potrebnu papirologiju za registraciju pomenutih igrača, iako su u Borcu m:tel na vrijeme završili sve što je bilo do njih, četvorica Borčevih akvizija ovog ljeta neće imati pravo nastupa ni u revanšu.

Samo igrači koji su prijavljeni za prvi meč biće u konkurenciji, tako da će Banjalučani u subotu od 20 časova u "Boriku" dočekati Grke u podmlađenom sastavu, sa kojim će pokušati stići i prestići prednost rivala, koji je u prvom duelu bio bolji i slavio 30:21.

"Zbog zakasnjelih sertifikata, tačnije sporosti administracije RS BiH i EHF-a, bili smo onemogućeni da nastupimo u najjačem sastavu. Uradili smo sve što je trebalo. Na vrijeme započeli proceduru i u vremenski propisanom roku izvršili uplatu predviđenog iznosa za dobijanje licenci, a prema instrukcijama RS BiH. Za sve ove tvrdnje posjedujemo materijalne dokaze o pravovremenosti izvršenih aktivnosti", rekao je za "Glas Srpske" Vladimir Branković, direktor kluba.

Svjestan je težine zadatak i Mikić, koji je razočaran što će u "krnjem" sastavu morati da se suprotstavi favorizovanom rivalu.

"Tako je, kako je, ne možemo ništa protiv jačeg od sebe. Međutim, ako ima išta dobro u svemu tome, to je da će naša djeca dobiti priliku da osjete šta znači zaigrati na jednoj evropskoj utakmici, nadam se pred punim tribinama. Nažalost, šanse su nam sada mnogo manje, ali ih još imamo. Sport je to i sve je moguće. Daćemo sve od sebe da bar zabilježimo pobjedu i pokažemo da ova ekipa ima perspektivu", poručio je trener "crveno-plavih".

NEKA KRENE SAMBA U "BORIKU" (FOTO, VIDEO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC