• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dembele stopirao transfer "lošeg" Nejmara u Barsu

Autor mondo.rs

Napadač Barselone Osman Dembele bio je jedna od glavnih "kočnica" za povratak brazilskog fudbalera Nejmara na Nou Kamp. "Njegov povratak bio bi dobar za Primeru, ali ja to nikad ne bih uradio, ne volim ga", poručio Visente del Boske.

 Osman-Dembele-stopirao-prelazak-Nejmara-iz-PSZ-jer-nije-htio-u-suprotnom-pravcu Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Nejmar je htio da napusti Pari sen Žermen i vrati se u Barselonu ovog ljeta, ali je poslije dugih pregovora transfer ipak propao.

Navodno, prelazak je stopirao Osman Dembele, koji nije htio da ide u drugom smjeru - iz Barse u PSŽ.

Dembele je držao u svojim rukama čitav posao i nije htio da bude dio trampe, već mu je namjera da se bori za status u Barseloni, što je bitan razlog da od transfera ne bude ništa, prenio je francuski "L'Ekip".

Dembele ne želi olako da napusti katalonski klub, koji je opisao kao "njegov iz snova", iako će biti u drugom planu ove sezone.

Koliki je optimista 22-godišnji krilni fudbaler najbolje govori da hoće da se izbori na Nou Kampu i kasnije osvoji "Zlatnu loptu", namijenjenu najboljem igraču svijeta.

Sve to nije išlo u prilog Nejmaru, koji je prije dvije godine otišao u Pariz za rekordnih 222 miliona evra, ali ni španskoj ligi.

Proslavljeni španski trener Visente del Boske rekao je da bi za La Ligu bilo dobro da se brazilski napadač vrati, ali ako se on pita "nikada ga ne bi doveo u klub".

"Za španski fudbal i ligu vjerovatno bi bilo korisno da se Nejmar vratio, ali da sam ja dio kluba, nikada ga ne bih doveo. Odličan je igrač, a ja ga ne volim zbog drugih stvari. Dok je bio u Barseloni ponašao se uglavnom regularno. Nekad loše, nekada vrlo loše. Kada biste sada uradili anketu među ljudima u Barseloni, siguran sam da bi bilo više od 50 odsto onih koji su protiv njegovog povratka. To, ipak, nešto govori", rekao je Del Boske za špansku "Marku".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC