• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Orlići" loše počeli - crveni karton i poraz

Autor mondo.rs

Mlada selekcija poražena na startu kvalifikacionog ciklusa, popravni u utorak sa Letonijom...

 Rusija - Srbija 1:0 kvalifikacije za EP orlići Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Mlada reprezentacija Srbije izgubila je od Rusije na gostovanju rezultatom 1:0 u prvom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2021.

Izabranici Nenada Milovanovića nisu uspeli da dođu do prvih bodova iako su u većem susretu bili ravnopravan rival.

Prvo poluvreme prošlo je bez naročitih uzbuđenja. Rusi su došli do jedinog gola u 20. minutu preko defanzivca CSKA Igora Divjova, a srpski reprezentativci su nakon toga kontrolisali situaciju na terenu.

"Jalovi" su bili napadi Srbije, u nekoliko navrata su došli do solidnih situacija ali nisu bili dovoljno konkretni pa golman domaćih nije imao značajnijeg posla. U drugom delu igre domaći su preuzeli inicijativu, a tome je dodatno doprineo i drugi žuti karton koji je u 59. minutu dobio Ivan Ilić, mlađi od dva brata koja su danas bila u prvoj postavi ekipe.

Milovanovićev tim je ostao sa igračem manje u izuzetno lošem trenutku budući da je samo dva minuta ranije selektor uveo Erhana Mašovića i Slobodana Tedića kako bi pokušao da preokrene rezultat.

"Orlići" nisu uspeli da dođu do boljih prilika, najopasnije su bile one posle prekida, ali i dalje nedovoljno dobre da bi stavile na muke protivničku odbranu.

Rusija je usled brojčane prednosti lako uspela da sačuva rezultat i obezbedi prvu pobedu u novom ciklusu kvalifikacija. Njih u utorak čeka gostovanje Bugarskoj i šansa da se već na startu istaknu kao favoriti u grupi.

Srpska reprezentacija će imati šansu da izvadi fleke istog dana na domaćem terenu protiv selekcije Letonije. Srbija će svakako biti favorit u tom duelu, a jasno je da ovaj sastav može mnogo više od onoga što je pokazao danas.

Rusija: Safonov - Kalugin, Divjov, Jevgenjev, Stepanov, Raskazov - Obljakov, Umjarov, Kučaev (od 71. Gruljev) - Lomovicki, Čalov (od 80. Ignatjev)

Srbija: M.Ilić - Devetak, Marković (od 69. Zlatanović), Pavlović, Terzić - Adžić (od 64. Birmančević), I.Ilić, Petrović (od 57. Mašović), L.Ilić - Vlahović (od 57. Tedić), Joveljić (od 64. Račić)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC