• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac i Vojvodina - Sve za malu Saru (FOTO)

Autori mondo.ba Autori Bojan Jakovljević Autori Dragan Šutvić

Treneri Novosađana i Banjalučana, Nenad Lalatović i Branislav Krunić, te prvotimac "crveno-plavih" Marko Jovanović zadovoljni prijateljskom utakmicom, u kojoj su Borac i Vojvodina na Gradskom stadionu odigrali 1:1.

 Borac Vojvodina 1:1 izjave Branislav Krunić, Nenad Lalatović i Marko Jovanović Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Borac i Vojvodina, u želji da prikupe što više novčanih sredstava za liječenje male Sare Vujinović, odigrali su prijateljski meč na Gradskom stadionu u Banjaluci.

Duel dva bratska kluba završen je miroljubivo, 1:1 (0:0), a treneri obje ekipe mogu biti zadovoljni predstavom koju su prikazali njihovi izabranici.

I Nenad Lalatović i Branislav Krunić nastojali su da pruže šansu što većem broju igrača, kako bi ih održali u formi tokom reprezentativne pauze.

Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

"Vrijeme nije bilo sjajno, ali odziv publike svakako jeste. Drago mi je što se niko nije povrijedio, a još draže zbog male Sare. To je divna djevojčica kojoj treba pomoć i drago mi je što je publika došla u ovolikom broju, da pomognemo koliko možemo", poručio je Lalatović.

Trener Novosađana, koji su ove sezone u sjajnoj formi, može biti zadovoljan duelom sa banjalučkim premijerligašem, kojem je poželio izalazak na međunarodnu scenu.

"Sama utakmica bila je korektna, sa nekoliko šansi na obje strane. Borac je sjajan tim, predvođen odličnim stručnjakom. Raduje me što je napokon stao na noge, što će biti ozbiljan rival Željezničaru, Sarajevu i ostalim. Od srca Borcu želim da bude među prva četiri tima, jer klub i grad Banjaluka zaslužuju da Borac igra Evropu", rekao je Lalatović, koji je u oba poluvremena izveo različite sastave, kako bi isprobao sve igrače na koje računa.

"Vojvodina par godina nije igrala u Evropi i moj zadatak je da to promijenim", poručio je trener novosadskih "lala".

Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Strateg Borca bio je srećan što je pauza u prvenstvu iskorištena da se odmjere snage sa izuzetno jakim protivnikom.

"U našoj ligi nemamo protivnike koji igraju na ovom nivou, namučili su nas, tako da mogu reći da nam je ovaj meč dobro koristio. Dali smo maksimum i pokazali smo da možemo igrati na visokom nivou. Bilo je više stvari sa kojima sam zadovoljan, nego onih sa kojim nisam. Napravili smo dodatni korak u bratskom odnosu sa Vojvodinom, u divnom ambijentu i šteta je što nije bilo ljepše vrijeme, kako bi se okupio još veći broj gledalaca", istakao je Krunić.

Priliku da nastupi protiv Vojvodine dobio je i oporavljeni Almedin Ziljkić, dok je Demir Jakupović, jedini strijelac protiv Novosađana, još jednom pokazao da je pravi džoker s klupe i da će Krunić na njega moći najozbiljnije da računa.

"Očekuje nas zgusnut raspored, mnoštvo utakmica, tako da će nam svi igrači biti potrebni", dodao je Krunić.

Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Marko Jovanović igrao je ranije mečeve protiv Vojvodine u Superligi Srbije, a sada je to prvi put učinio u dresu Borca.

"Žao mi je što je ružno vrijeme pokvarilo atmosferu, jer siguran sam da bi došlo više gledalaca, a samim tim skupili bismo više sredstava za malu Saru. Ali, svaka čast onim koji su se odazvali i nadam se da će ona biti dobro. To je najvažnije", rekao je Jovanović nakon meča, te dodao:

"Što se tiče same utakmice, Vojvodina je pokazala da je jedan od najboljih srpskih klubova, ove godine je sjajna, predvođena jednim od naših najboljih trenera, kog cijenim i poštujem. Došli su u najjačem sastavu, dali su sve od sebe, baš kao i mi, i mislim da je neriješen ishod najrealniji. Značila nam je ova utakmica da zadržimo formu u kojoj se nalazimo", poručio je stameni štoper Borca.

Iskusni defanzivac u prijateljskom meču dobio je šansu da se istrči, s obzirom da u naredna dva meča neće biti na raspolaganju treneru Kruniću, prvo u prvenstvu, a zatim i Kupu BiH, sve zbog crvenog kartona koji je zaradio u posljednjem premijerligaškom meču, u kom je Borac savladao Čelik 3:1.

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Pitanje

Postovani, da li je Vladimir Volkov prosao preglede i potpisao, i s obzirom da je Zakaric kojeg mjesecima cekamo i mi i jos neki klubovi sinoc raskinuo ugovor sa Partizanom i postao slobodan, potpisuje li konacno za Borac, zna li se?

Sjajno

Sjajna utakmica, sjajni MOndo je uvijek tu da prenese sve najvažnije. Bravo Borac, dobro ste odigrali danas.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC