"Nije trebalo toliko da me cenzurišu"

Autor:

Poznati glumac komentariše golišave slike snimljene na odmoru na Sardiniji.

0
A- A A+
Orlando Blum Foto: SPLASH NEW

  Pre nekoliko godina svet je bio šokiran slikama koje su paparaci napravili na Sardiniji - želeli su da uslikaju pevačicu Kejti Peri dok je na odmoru s dečkom, holivudskim glumcem Orlandom Blumom, ali su umesto običnih slika dobili pravu poslasticu.

Golog glumca na dasci za surf!

Ne treba objašnjavati kakvu su frku napravile ovu sliku u medijima i kakva je to senzacija bila. Naročito zbog "cenzure" - kvadratića koji je prekrivao glumčevu intimnu regiju, a koja je bila velika. Prevelika, objasnio je sada Blum u jednom intervjuu.

"Nisam toliko obdaren. Stvari izgledaju veće na slikama i televiziji, to je optička iluzija", rekao je glumac u intervjuu Hauardu Sternu. "zvao me je publicista da mi kaže da gole fotke nisu ništa - veći je problem cenzura koju su stavili preko. Ljudi su se sprdali i pitali 'da li imate dovoljno veliki kvadratić da sve to pokrije".

"Tada sam shvatio da će neko možda objaviti te slike bez cenzure, jer će ponuditi dovoljno para paparacima. Onda imaju trostruku poslasticu - slike, cenzura, bez cenzure...".

Tagovi:

Ostale vijesti