• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

''Rana? Ništa strašno, mali 'otvor' na glavi"

Autori mondo.ba Autori Dragan Šutvić

Ovim riječima je mladi srednji bek Borac m:tel-a Luka Knežević opisao posjekotinu na glavi nakon jednog duela sa igračima Olimpijakosa

 Borac Olimpijakos Luka Knežević Luka Perić Đorđe Ćelić Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Zbog neigranja četiri pojačanja koja nisu licencirana za prvo kolo Kupa EHF, trener rukometaša Borac m:tel-a Mirko Mikić priliku je pružio mladim igračima, mahom članovima juniorskog sastava.

Pohvalio je Mikić njihovu borbu i zalaganje u revanš utakmici sa Olimpijakosom, navodeći da su 'kidali' za svaku loptu, a najbolji dokaz požrtvovanosti je i posjekotina od jednog centimetra koju je poslije jednog duela ''zaradio'' srednji bek Luka Knežević (2000. godište).

''Ništa strašno, mali 'otvor' na glavi, sad 'lagano' na šivanje i to je to'', prilično slikovito je Knežević objasnio situaciju, a o samoj utakmici naveo:

''Borili smo se do samog kraja. Od prve minute smo počeli agresivno, dali smo sve od sebe, a završilo je kako je završilo. Nastavljamo dalje da radimo za takmičenje u Premijer ligi i Kupu BiH. Raduje me podrška tokom, a i sad poslije utakmice, dosta drugara je bilo tu, i veliki mi je to podstrek za dalje.''

Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Kao i Knežević, još jedan Borčev ''dječak'' bio je vidno uzbuđen kako na terenu, tako i pred kamerama – desno krilo Luka Perić (2003.), koji je u pauzi između dvije sezone potpisao stipendijski ugovor sa klubom i koji je u duelu sa Olimpijakosom postigao tri pogotka.

''Ne znam, za mene je ovo neki novi ambijent, igrati pred punim Borikom, ovako važnu i veliku utakmicu. Sve u svemu, zadovoljan sam i zahvalan treneru Mikiću koji mi je ukazao šansu. Uvijek može bolje, ali za mene i ostale mlade igrače ovo je tek početak karijere, pa ćemo vidjeti'', rekao je Perić, koji nije krio da je imao tremu pred i tokom meča.

Uz golmana Bojana Ljubišića, najiskusniji na terenu bio je kapiten Đorđe Ćelić, koji upravo zbog banjalučkih klinaca žali što konačan rezultat nije povoljniji.

''Od početka utakmice smo pružili dobar otpor Olimpijakosu, koji je izuzetno dobra ekipa. Mi smo imali problema u igračkom kadru, pa je večeras igralo dosta juniora. Mogu da kažem da su opravdali svoju minutažu, opravdali su očekivanja, igrali su fino. Zbog njih mi je žao što ovaj rezultat (25:30, prim.aut) nije malo manji, bilo bi još bolje, naravno, zbog njih i publike da smo pobijedili bar minimalnim rezultatom, ali šta je, tu je. Završena je evropska priča za ovu sezonu, mogli smo napraviti dobar rezultat da smo bili u kompletnom sastavu, vjerovao sam da možemo da prođemo dalje, ali tako je kako je. Sad se okrećemo domaćem prvenstvu, sljedećeg vikenda igramo sa Gračanicom i usmjereni smo na to.''

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC