Dženifer Aniston na fotkama neprepoznatljiva!

Autor:

Naslovne fotke lepe glumice mnogima zasmetale!

0
A- A A+
dzenifer-aniston Foto: YouTube/TheEllenShow

Dženifer Aniston je u februaru napunila 50 godina, a u nedavnom intervjuu je rekla da se odlično oseća i da nikada nije bila u boljoj kondiciji.

Sada se fotografisala i za naslovnicu oktobarskog izdanja magazina InStyle, ali obožavaoci kažu da izgleda skoro neprepoznatljivo, pošto su fotke veoma vidno retuširane.

Ona se pojavljuje u pet različitih izdanja oktobarskog broja ovog magazina, u raznih autfitima i pozama. Magazin se na Instagramu pohvalio tim naslovnicama, ali su svi previše zauzeti komentarišući glumičin izgled.

"Prelepa naslovnica, ali ten joj je deset nijansi tamniji nego što zaista jeste", komentar je na prvu naslovnicu kojom se magazin pohvalio.

"Obožavam je, ali previše je retuširana", jedan je od komentara, a ispod fotografije na kojoj Dženifer nosi kapuljaču, mogu se videti komentari poput ovog: "Neka ustane prava Dženifer Aniston!“.

Neki tvrde da su joj na ovoj fotografiji pegice veštačke, ali ima i onih kojima se sve ovo dopada i misle da "izgleda prokleto moćno".
Mi mislimo da je Dženifer lepa prirodna i da nema potrebe za tolikim "peglanjem" fotki, posebno zbog toga što i sama kaže da nema problem sa starenjem. Šta vi mislite?
Tagovi:

Ostale vijesti