• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šampionka US opena: Znam, htjeli ste Serenu

Autor mondo.rs

Nije baš bilo kao prošle godine, ali skoro.

Naomi Osaka je prošle godine u suzama podigla trofej US opena.

Uz mnogo muka pobijedila je Serenu Vilijams, koja je "zakuvala" situaciju na terenu svađom sa glavnim sudijom zbog čega je mlada Japanka potom bila izložena zvižducima, pa se Osaka izvinjavala američkoj publici zbog toga što je pobijedila njihovu miljenicu...

Ove godine - slična situacija.

Srećom, nije bilo novih suza zbog pretjeranih zvižduka i svađe Serene sa sudijom, ali smo ponovo čuli izvinjenje nove šampionke US Opena.

"Znam da ste vi ljudi željeli da Serena pobijedi, jako mi je žao", rekla je gotovo ponizno Bjanka Andresku, prva teniserka rođena u "dvijehiljaditim" koja je osvojila grend slem, a koja je u finalu briljirala čitav meč (6:3, 7:5).



"Ova godina je za mene bila potpuno ostvarenje sna i to što sam sada na ovom podijumu sa Serenom, istinskom legendom ovog sporta, za mene je nevjerovatno", rekla je Andresku koja se još jednom izvinila, što su mnogi povezali sa njenim državljanstvom - kanadskim - mada je iz samog prezimena lako zaključiti da Bjanka "vuče" porijeklo iz Rumunije.

Andresku zanimljivo do sada na grend slemovima nije prolazila dalje od druge runde, a u Njujorku je uspjela da šokira koja ima 23 trofeja na turnirima te kategorije.

"Mogla sam da budem više Serena danas... Mislim da se Serena nije pojavila. Moram da shvatim kako to da uradim na grend slem finalima, nema izgovora kada igram ovako loše. Bjanka je igrala veoma veoma dobro, zaslužila je titulu", kazala je Serena u intervjuu poslije meča.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC