• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ANKETA: Može li Srbija ponovo do zlatne medalje?

Autor mondo.rs

"Ako igramo našu najbolju igru, mi ćemo pobijediti", poručio je selektor Zoran Terzić pred novo finale Evropskog prvenstva za srpske odbojkašice.

 Turska-Srbija-UZIVO-prenos-na-Arena-Sport-livestream-finale-Evropsko-prvenstvo-u-odbojci Izvor: VLADIMIR MARKOVIC/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Napred, dame!

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije će danas (8. septembar) od 18.30 u finalu Evropskog prvenstva braniti titulu šampiona protiv domaćina Turske.

Srbija je u polufinalu pobijedila Italiju (3:1), rivalke koje su "pale" prethodni put u borbi za zlatnu medalju, pa je tako izboreno četvrto finale na EP i prilika da odbranimo zlato osvojeno prije dvije godine na EP u Azerbejdžanu i Gruziji.

Aktuelne evropske i svjetske šampionke u finalu će igrati protiv domaće selekcije, koja je polufinalu izbacila Poljsku (3:1).

Jasno je da će Turkinje imati ogromnu podršku svojih navijača, ali vjerujemo da srpske odbojkašice mogu da se nose i sa takvim stvarima, pa da će na terenu pokazati da su i dalje najbolja ekipa na starom kontinentu.

"Ako igramo našu najbolju igru, mi ćemo pobijediti bilo koju ekipu od ove dvije, a ako ne igramo, obje igre imaju šansu da nas dobiju", rekao je srpski selektor Zoran Terzić prije nego što je bilo poznato ko će biti rival Srbije u borbi za zlatnu medalju - Poljska ili Turska. Pomalo strahuje zbog naklonjenosti sudija domaćinima, ali ne treba unaprijed misliti o tome...

Utakmica između Turske i Srbije igra se od 18.30 uz direktan prenos na TV Arena Sport, dok je meč za treće mjesto između Italije i Poljske na programu od 16 sati.

Anketa

Ko će pobijediti u finalu Evropskog prvenstva za odbojkašice?

  • Srbija u tri ili četiri seta

    54.72% (29)

  • Srbija u pet setova

    39.62% (21)

  • Turska u tri ili četiri seta

    3.77% (2)

  • Turska u pet setova

    1.89% (1)

Ko će pobijediti u finalu Evropskog prvenstva za odbojkašice?

Rezultati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC