• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milošević o društvenim mrežama: Neka pričaju...

Autor mondo.rs

Trener fudbalera Partizana ne haje za uvredljiva pisanja i komentare na račun pojedinih svojih igrača na društvenim mrežama. O meču Srbija - Portugal: "Nedostajala je energija, i na terenu i na tribinama".

 Savo Milošević o društvenim mrežama: Neka pričaju šta hoće, ne zanimaju me Izvor: Mondo/Goran Sivački

Trener Partizana Savo Milošević poručio je danas da njegov tim može da se bori za titulu ako bude igrao na maksimumu, o dolasku Lazara Markovića ističe da je u rangu pojačanja, kakvi su Bobras Natho i Takuma Asano, a imao je i poruku za navijače koji na društvenim mrežama šalju negativne i uvredljive poruke na račun pojedinih igrača crno-belih.

"Mislim da je Lazar u rangu pojačanja kakva su Bibras i Asano i možda i više od toga jer je Lazar igrao na najvišem nivou, u ozbiljnim klubovima i transferi koje je imao pokazuju kakav kvalitet ima. Naravno, trebaće i njemu neko vreme, nadam se kraće nego Asanu i Bibrasu, jer on je deo Partizana i sigurno da će mu period adaptacije biti kraći. Ostaje nam da ga što pre vratimo u takmičarski ritam. Znamo da to neće biti ni malo lako, ali, bar što se Lazara tiče, ovaj zgusnuti raspored je dobar jer ćemo postepeno da ga uvodimo, a opet brzo u takmičarski ritam", rekao je Milošević novinarima tokom "Memorijalnog turnira Dejan Čurović" u znak sećanja na bivšeg fudbalera Partizana koji je preminuo 11. avgusta ove godine.

Upitan da li Partizana sada ima tim za titulu, odgovorio je da je obaveza njegovih igrača da uvek igraju maksimalno.

O UTAKMICI SRBIJA - PORTUGAL 2:4

"Da odgovorim kratko, u jednoj rečenici: meni lično, za moj ukus je falilo energije i na terenu i na tribinama", sumirao je utiske o utakmici Srbija - Portugal u kvalifikacijama za EURO 2020.

"Izbegavao sam da se bavim prognozama, ne zato što imam strah ili što želim da izbegnem odgovornost, nego zato što su prognoze nezahvalne. Ono što sam uvek govorio je da ću nastojati da iz ekipe izvučem maksimum, to je naša obaveza i mislim da su svi mogli da vide od marta da to radimo konstantno. Nekad se igra dobro, nekada lošije, ali momci daju maksimum. To je naša obaveza. Za koliko je to dovoljno - ne znam. Nisam prorok, ali ako damo svoj maksimum, sigurno ćemo biti u borbi za titulu i sigurno ćemo imati šanse da prođemo grupu u Ligi Evrope", rekao je nekadašnji golgeter crno-belih.

Čeka vas vrlo, vrlo gust raspored, hoće li biti rotacija i koliko?

"Mora biti rotacija, prosto je nemoguće ovo izgurati, čak ni sa 14, 15 igrača. Tako i radimo, prethodna tri, četiri dana smo iskoristili da radimo sa ovim igračima koji su tu, jer znate da su mnogi sa reprezentacijama. Računamo na svakog igrača, videli ste u svakoj utakmici pet minuta može da odluči, može jedan detalj da odluči. Svi igrači koji su registrovani mogu da u jednom momentu da donesu mnogo ekipi. To sam rekao i njima, svi će nam biti potrebni, jer raspored nije ovakav samo u narednih 10,15 dana, mi nećemo imati nijednu slobodnu sredu do decembra: imamo prvenstvo, dve zaostale utakmice, kup, Ligu Evrope…praktično četvrtak-nedelja do decembra", rekao je Milošević.

Pojedini igrači, među kojima i mlađi, često trpe kritike, pa i uvrede na društvenim mrežama. Pitali smo Miloševića da li o tome razgovara sa svojim fudbalerima. Za sve takve, Milošević ima jasnu poruku:

"Ja sam na prvoj konferenciji rekao da ni slučajno neću komentarisati društvene mreže. Ne pada mi na pamet, apsolutno, ni jednu informaciju. Neka pričaju šta hoće", jasan je Milošević.

Savo Milošević je u subotu uveče bio na stadionu "Rajko Mitić" na utakmici Srbija - Portugal u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine.

Pre meča, po pljusku u Beogradu, dolazeći na stadion, njega su susreli portugalski navijači, koji su zatražili fotografiju sa njim. Savo Milošević je bez problema stao i udovoljio želji Portugalcima.

Pitali smo ga i o tome.

"Eto, ima ljudi koji se sećaju da sam igrao fudbal. Bar se neko seća", odgovorio je u šali.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC