Gledaćemo i treći film o jezivom klovnu Penivajzu?

Autor:

Autor bioskopskog hita najavio uzbudljivu mogućnost za fanove Stivena Kinga!

0
A- A A+
Foto: MONDO

  Režiser filmske adaptacije kultnog horora Stivena Kinga, Endi Muskijeti, rekao je za filmsku štampu da je moguće da će snimiti i treći deo priče o Penivajzu!

Nakon najisplativijeg horora svih vremena, "To", u septembru ove godine stigao je i nastavak "To: Drugo poglavlje", koji nam je doneo završetak priče o jezivom klovnu iz Derija i odraslim klincima iz prvog dela, kluba Gubitnika koji se bori protiv njega.

Ako ste čitali knjigu, ili gledali filmove, znate da je Penivajz samo jedna od "inkarnacija" bića koje je u Deriju od pamtiveka, što je inspiracija režiseru za mogući treći deo.

"U knjigama postoji čitava šira, dublja mitologija ovog bića. A mitologija je uvek bila veoma plodno tle za dalje istraživanje. To je na Zemlji milionima godina, u kontaktu je sa ljudskim bićima oduvek, na svakih 27 godina. Tako da, možete da zamislite koliko tu ima materijala," rekao je on za američke medije.

"Uvek je zanimljivo, i veoma uzbudljivo istraživati mitologiju. Za sada nemamo konkretnu ponudu na stolu, ali jeste uzbudljiva ideja," rekao je on.

Izvor: MONDO PORTAL

Tagovi:

Ostale vijesti