Prijatelji u šoku zbog pogibije repera

Autor:

Reper Dalibor Andonov Gru preminuo je danas tokom nesreće na paraglajdingu.

0
A- A A+
Gru Foto: MN PRESS

Slavni srpski reper Dalibor Andonov, poznatiji pod nadimkom Gru, poginuo je u ponedjeljak kod Nautičkog kluba "Zemun" nakon što je prilikom paraglajdinga upao u vodu.

Poginuo Gru

Reper je stradao oko 15.20, prijatelji su ga izvukli iz vode i pozvali Hitnu pomoć, ali je ljekar mogao samo da konstatuje smrt.

Vijest o tragediji zatekla je sve koji su se družili s njim ili poslušali neku njegovu pjesmu.

Prvi se od repera oprostio njegov klub Partizan:

Gruse na beogradskoj rep sceni 1996. kultnim albumom "Da li imaš pravo". Ukupno je objavio pet albuma, na kojima su bili hitovi "Srce", "Biću tu", "Kiša"… "Harao" je muzičkom scenom devedesetih, u isto vrijeme kada smo slušali i hitove Dr Igija, odnosno Beat Streeta, u kojem je pjevala njegova srednjoškolska prijateljica, Beba.

"Šokirana sam vešću. Išla sam s njim u srednju školu. On je bio malo stariji od mene i sećam se kada je počinjao... Strašno mi je žao, ne bih mogla detaljnije da pričam u šoku sam. Bili smo dobro prijatelji, nismo se viđali često, ali...", rekla je Beba MONDU.

Učestvovao je u rijalitiju Veliki Brat VIP, i radio iza scene na projektu Tvoje lice zvuči poznato. Pojavio se i na filmu, u ostvarenju "Dorćol Menhetn".

Bio je oženjen manekenkom Danicom Prvulović, sa kojom je dobio dvoje djece. Više puta je izjavljivao kako obožava ekstremne sportove, kojima je posvetio i pjesmu "Adrenalin džanki".

Ostale vijesti