• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nema Jovića,Tadića, a biće JOŠ promjena

Autor mondo.rs

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković najavljuje mnogo izmjena u timu za meč protiv Luksemburga u utorak uveče o odnosu na utakmicu sa Portugalom. Aleksandar Mitrović: "Opet novi početak".

Luka Jović i Dušan Tadić neće moći da pomognu "orlovima" u meču protiv Luksemburga, u utorak uveče (20.45h) u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, a Tumbaković kaže da će osim tih prinudnih izmjena, biti još nekih, gledano na sastav koji je igrao protiv Portugala u subotu uveče u Beogradu i izgubio (2:4).

Srpski tim je u nezavidnoj situaciji u svojoj grupi i šanse su samo teoretske, matematičke i uvijek su na nekom novom početku...

I Tumbaković se, izgleda, pomirio sa sudbinom...

"Tadić je najbolji plejmejker Evrope, sjajan igrač, ali ljekari kažu da mu treba odmor od tri, četiri dana i ja im vjerujem.To je jedan momenat, ali je i rezultat sa Portugalom izdefinisao naš put za dalje. Biće još promjena u timu, daću nekim drugim momcima šansu, želim sem na treningu da ih vidim na terenu", rekao je Tumbaković na konferenciji za novinare u Luksemburgu.

Osvrnuo se još jednom na meč sa Portugalom u svjetlu predtojećeg duela sa Luksemburgom.

"Istina je da smo više pričali o Portugalu, ali smo vrlo profesionalno prustupili i ovom meču. Zoran Filipović i Momčilo Vukotić su skautirali oba rivala. Predrasuda je da su bodovi sigurni, očekujem ozbiljnu borbu", rekao je Tumbaković.

On ističe da Luksemburg ima tim koji zavređuje pažnju.

"Ne pravim alibi nikakav, oni idu mic po mic napred. Ispred su nas na tabeli, imaju gol razliku bolju. Teško primaju golove, teško ih i daju doduše. Želimo da ostvarimo dobar rezultat, ali moramo dobro da se napnemo za to", rekao je Tumbaković.

Najbolji strijelac fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandar Mitrović izjavio je da je poraz od Portugala ostavio gorak ukus, ali da je meč protiv Luksemburga "novi početak i priprema za baraž".

"Ponovo krećemo od nule, više ništa ne zavisi od nas, samo smo matematički u igri. U fudbalu je sve moguće, ali svakako bi trebalo iskoristiti ove meceve da shvatimo selektorove ideje i da se upoznamo sa njim", rekao je Mitrović novinarima.

On je dodao da je atmosfera u ekipi, uprkos svemu, perfektna i da motivacije neće nedostajati.

"Motivacija kada igrate za svoju zemlju,svoj narod, ne nedostaje. Na svako okupljanje dolazimo da damo maksimum. Ovdje smo, takođe, došli da pobijedimo. Nismo u zavidnoj poziciji, ali dok ima šanse borićemo se, makar kroz baraž za Ligu nacija da odemo na Evropsko prvenstvo", poručio je Mitrović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC