Spremite se, transfer saga nije gotova

Autor:

Ako ste mislili da je ova priča sa Nejmarom gotova, varate se...

Spremite se, transfer saga nije gotova Foto: MARKO METLAS/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Šuškalo se čitavo leto i na kraju - "ćorak".

Nejmar je bio na meti Barselone i Real Madrida, čak je i Pari sen Žermen bio voljan da ga pusti, međutim novac koji su nudili španski velikani nije bio toliko privlačan da bi pustili sjajnog fudbalera koji je nezadovoljan na "Parku prinčeva".

Ako ste mislili da je došlo do pomirenja Nejmara i Parižana po završetku letnjeg prelaznog roka - varate se. Transfer saga će se nastaviti i ove zime...

Kako prenosi italijanski "Tutosport", sportski direktor Pari sen Žermena, bivši brazilski fudbaler Leonardo, želi što pre da se reši Nejmara, pa je voljan da ga pusti i tokom zimskog prelaznog roka, koji po pravilu nije rezervisan za velike transfere.

Nejmar Foto: LINTAO ZHANG/GETTY IMAGES/GULIVER

Tu priču "podgreva" i francuski "Frans fudbal", koji prenosi da je Florentino Perez u konstantim razgovorima sa Nejmarom i od njega očekuju da javno zatraži transfer.

Veruju da bi to "omekšalo" Pari sen Žermen i dovelo do transfera koji će zadovoljiti obe strane, a videćemo da li će i Barselona da tada skupiti novac koji nisu obezbedili tokom leta, pa su pokušali da "u paket" uključe i Usmana Dembelea, koji je odbio odlazak u Ligu 1.

Podsetimo, Nejmar je Barselonu napustio u leto 2017. godine za rekordni transfer u svetu fudbala od čak 222 miliona evra, a PSŽ želi da taj novac dobije i nazad...

Videćemo da li će u tome i uspeti!

Ostale vijesti