Nemanja Bjelica: Izvinite! Igrao sam kao GO**O!

Autor:

"Ono što mogu reći za nas jeste da smo jeb**o DOBRA grupa momaka i nismo izgubili jer za sebe mislimo da smo arogantni, ali nismo bili psihički spremni za ovaj meč", poručio je Nemanja Bjelica, jedan od lidera "orlova" poslije poraza.

Nemanja Bjelica: Izvinite! Igrao sam kao GO**O! Foto: Kurir/Dado Đilas

Razočaranje na licima srpskih igrača jasno je vidljivo.

Čitava nacija očekivala je da će se izabranici Saše Đorđevića iz Kine vratiti sa zlatom oko vrata, da ćemo to zajedno proslaviti na čuvenom "Balkonu", međutim igra koja nas je krasila u tokom priprema i u prvim mečevima na turniru - potpuno je nestala kada je postalo važnije.Srbija je protiv Španije i Argentine odigrala vrlo loše, i u odbrani i u napadu, pa je sasvim zasluženo učešće na Mundobasketu završila u četvrtfinalu.

Poslije takvih utakmica najteže je pronaći prave riječi, a uz selektora Đorđevića na konferenciji za medije sjedio je Bjelica, koji je svjestan da je bio u "kontra ritmu" u prethodna dva meča, pa je najveći dio odgovornosti preuzeo na sebe.

"Težak poraz... Želim da se izvinim našim ljudima i zemlji koja je vjerovala u nas. Imali smo veoma dobar tim, ali znate kako je - ovakav tip turnira ne znači ništa. Možda smo bolji tim od Argentine, ali oni su nam pokazali i željeli su ovu pobjedu od nas u ovom trenutku", kazao je Nemanja Bjelica koji je pokušavao da pronađe prave riječi.


"Nismo bili spremni za ovaj meč, prije svega psihički. Ja posebno i zato preuzimam odgovornost. Jesmo tim, ali ja sam jedan od lidera... Moram reći igrao sam kao govno, a oni su zaslužili ovu pobjedu".

"Ono što mogu reći za nas jeste da smo jeb**o DOBRA grupa momaka i nismo izgubili jer za sebe mislimo da smo arogantni, da smo nešto posebno, ali nismo bili psihički spremni za ovaj meč. Mi igrači. Mogu da pričam satima, ali ovaj poraz je jako težak..."

Uskoro opširnije...

Ostale vijesti