• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković i operacija: Neće valjda ponovo?

Autor mondo.rs

Još uvijek nije poznata ozbiljnost povrede najboljeg tenisera svijeta, a novinar Njujork Tajmsa ima nove informacije.

Novak Đoković je neslavno završio učešće na nedavno završenom US Openu zbog povrede ramena. Ipak, iako je od tada prošlo skoro 10 dana, javnosti i dalje nije poznato koliko je ozbiljna ta povreda.

Đoković je u četvrtom kolu posljednjeg gren slema sezone bio primoran da preda meč Stanu Vavrinki pri vođstvu Švajcarca od 2:0 u setovima.

US Open se sedam dana kasnije završio, ali iz tabora srpskog tenisera još uvijek ne žele da otkriju kakva je situacija sa njegovim ramenom.

Međutim, novinar Njujork Tajmsa Kristofer Kleri objavio je na svom zvaničnom Tviter profilu da je vrlo moguće da situacija nije naivna.

"Čujem da je Đokovićevo rame problematično i da bi moglo da zahtijeva malo više od kratkog odmora", pomalo tajanstveno je napisao Kleri na toj društvenoj mreži.

Ipak, preciznijih izjava još uvijek nema. Koliko je izjava Klerija opravdana nam tek ostaje da vidimo. Prema zvaničnom rasporedu svjetskog broja jedan, Đoković se i dalje očekuje da nastupi na turniru iz serije ATP 500 u Tokiju, koji startuje 30. septembra.

Đoković bi usljed zdravstvenih problema mogao da u skorije vrijeme izgubi mjesto najboljeg igrača svijeta, pošto do kraja sezone brani daleko veći broj bodova nego prvi pratilac Rafael Nadal.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC