• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kraj sezone? Novak opet na klinici u Švajcarskoj

Autor mondo.rs

Najbolji teniser svijeta traži pomoć za problem sa ramenom u klinici u Cirihu u kojoj je već bio zbog ramena. Pod velikim znakom pitanja da li će uspjeti da sanira problem i završi sezonu kako je planirao?

Novak Đoković nije uspio da odbrani trofej US Opena i ponovi uspjeh od prošle godine, kada je vezao dva grend slema. Srpskog asa, nažalost, na tom putu nije omeo neki igrač, koji se nalazio u boljoj formi ili imao svoj dan, već povreda.

Problem sa ramenom lijeve ruke koji se pojavi još pre dolaska u Njujork, ipak nije bio naivan, onaj što prođe "sam od sebe". Uspio je Đoković da se nosi sa bolovima i dobije tri meča na posljednjem grend slemu sezone, ali je onda u osmini finala bio primoran da preda duel Stenu Vavrinki.

Najavio je tada da situacija sa ramenom ne izgleda dobro, da mu je neophodno mirovanje, a samo nekoliko dana kasnije glasine iz Njujorka samo su probudile sumnju da bi srpski as mogao da završi sezonu prije vremena.

Naime, novinar "Njujork tajmsa" Kristofer Kleri naveo je da ima informaciju "da je Đokovićevo rame problematično i da bi moglo da zahtjeva malo više od kratkog odmora".

To je odmah navelo na zaključak da bi srpski as opet mogao "pod nož".

Jer ne tako davno on je zbog problema sa laktom morao na operaciju, pa onda i dodatnu minornu hiruršku intervenciju, što je dovelo do duge pauze.

Informacija da je Đoković ponovo otišao u Švajcarsku, gdje je prije nešto više od godinu i po dana imao "fleš" operaciju na klinici u Cirihu, navodi da je možda iz istog razloga opet otputovao u tu zemlju.

Na njegovom sajtu odmah poslije predaje meča na US Openu navedeno je da "ukoliko oporavak bude išao u pravom smjeru" Novak će krajem septembra putovati u Japan, gdje bi trebalo prvi put da nastupi na turniru u Tokiju.

Taj turnir prvi reket svijeta još ranije je označio kao veoma bitan, jer će se upravo na tom mjestu kroz godinu dana igrati mečevi na Olimpijskim igrama.

Prema rasporedu on je predvodio i nastupe na mastersima u Parizu i Šangaju, a do kraja sezone očekuje ga i završni turnir osmorice najboljih, ali i finalno takmičenje Dejvis kupa u Madridu u novembru.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC