• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hrvatski rukometaš produžio ugovor sa Kilom

Autori mondo.ba Autori Anadolija

Duvnjakov prethodni ugovor je važio do 30. juna 2020. godine, ali je odlučio i nakon isteka ostati još dvije godine u jednom od najtrofejnijih njemačkih sportskih kolektiva.

Hrvatski rukometaš Domagoj Duvnjak produžio je saradnju sa slavnim Kilom za još dvije godine, objavio je danas njemački klub na zvaničnoj klupskoj internet stranici.

Duvnjakov prethodni ugovor je važio do 30. juna 2020. godine, ali je odlučio i nakon isteka ostati još dvije godine u jednom od najtrofejnijih njemačkih sportskih kolektiva.

''Kil je za mene najbolji klub na svijetu. To je samo još jedan razlog zbog kojeg sam nevjerovatno ponosan što ću dvije godine duže nositi dres Kila’’, rekao je 31-godišnji kapiten ovog kluba i nastavio:

"Moja supruga i ja se osjećamo dobro u Kilu i uživam u tome kada igramo pred 10.000 navijača u našoj dvorani. Imamo sjajnu ekipu koja je postavila ambiciozne ciljeve i želim pomoći da ih zajedno ostvarimo. Nadam se još mnogim osvojenim trofejima sa Kilom."

Duvnjak je u Kil stigao 2014. godine iz HSV Hamburga. Prethodno je 2009. godine. transferom iz Zagreba u HSV, čija je vrijednost bila 1,1 milion evra, postao najskuplji igrač u istoriji rukometa.

Za "zebre" je odigrao 231 utakmicu i postigao 809 golova. Sa reprezentacijom Hrvatske osvojio je bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Londonu 2012, ima srebro i bronzu sa svjetskih prvenstava, te po dva srebra i bronze sa evropskih prvenstava.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC