• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Maler: Kompani propušta svoju oproštajnu utakmicu!

Autor mondo.rs

Iskusni defanzivac doživio neočekivani peh, pa će njegova "zabava" morati da protekne bez njega...

Najčudnija sportska priča dana stiže iz Engleske, a u glavnoj ulozi je legenda Premijer lige.

Vensan Kompani je za večeras "zakazao" svoj oproštaj ovekovječen utakmicom na "Etihadu" između ljudi koji su sa njim branili boje Mančester sitija i najviđenijih imena engleskog šampionata tokom vremena u koj je on igrao na "Ostrvu".

Ali, njega neće biti na terenu.

Belgijanac se, naime, povrijedio, istegao je zadnju ložu i neće moći da učestvuje u susretu koji je organizovan u njegovu čast.

On je okupio brojna velika imena, na travi će između ostalih biti Tijeri Anri i Rajan Gigs, ali doskorađnji kapiten Sitija neće po posljednji put zaigrati pred "svojim" navijačima.

"Nažalost danas neću početi utakmicu, niti ću igrati uopšte. Uobičajeno za mene, zar ne? Ja sam obično tu samo na kraju sezone", šaljivo je rekao Kompani u najavi današnjeg meča i dodao da ne može da rizikuje usljed problema sa ložom.

Fudbaler koji je ovu sezonu počeo kao trener-igrač u Anderlehtu, ali brzo i odustao od tog poziva, naveo je da igranje na "Etihadu" nije jedini način da se oprosti.

"Na terenu će biti mnogo sjajnih igrača i to je lijep način da se oprostim od navijača. Ne moram nužno da budem na terenu da bih to uradio, a važnije od svega je što ovo radimo iz lijepih razloga koji su svakako prioritet u odnosu na to ko igra", kazao je on s obzirom da je večerašnji duel humanitarnog karaktera.

"Biću tu sljedeće godine, kada se David Silva bude opraštao", uz osmijeh je zaključio igrač koji je okupio legende za utakmicu koja će se igrati u 20 časova.

Svakako će biti zanimljivo gledati nekadašnje zvijezde Premijer lige još jednom u akciji, a možda ima i nečega simboličnog u tome što igrač koji je godinama "nizao" povrede propušta posljednji meč upravo usljed problema te prirode... 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC