• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borčevo "zagrijavanje" u Gradišci za "Tušanj"

Autori mondo.ba Autori Bojan Jakovljević

Banjalučki Borac u kombinovanom sastavu nastupio u meču šesnaestine finala Kupa Republike Srpske, ali zabilježio siguran trijumf i plasirao se u narednu fazu takmičenja. Za vikend, mnogo važniji prvenstveni meč sa Slobodom u Tuzli.

 Kozara - Borac 0:3 Kup RS šesnaestina finala izjava Branislav Krunić Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Borac je ostvario zacrtani cilj i u Gradišci protiv domaće Kozare upisao siguran trijumf 3:0, a sve tri gola Banjalučani su postigli u prvom dijelu igre, nakon čega su znatno opuštenije mogli da odigraju u nastavku i sačuvaju snagu za ono što ih očekuje za vikend.

Golovima Nebojše Runića, Bojana Markovića i Demira Jakupovića, "crveno-plavi" izborili su plasman u osminu finala Kupa RS, a duel sa prvoligašem Srpske bio je odlična priprema za predstojeći prvenstveni meč sa Slobodom iz Tuzle.

"I nama i Kozari, ova utakmica došla je u nezgodnom trenutku. Okrenuti smo prvenstvu, tako da smo igrali u kombinovanim sastavima. Dobro smo otvorili utakmicu, postigli rano pogotke i pokazali smo da smo u ovom trenutku individualno i kolektivno bolji od Kozare, iako je domaćin u drugom poluvremenu pokazao dopadljivu igru, odigrao dobro, pa rezultat možda nije prava slika onoga što se dešavalo na terenu. Ipak, mislim da smo zasluženo slavili", poručio je strateg Borca po završetku meča u Gradišci.

Banjalučane već za vikend očekuje neugodno gostovanje Slobodi, koja se nalazi u velikim problemima.

Zbog neisplaćenih dugovanja, Tuzlaci su odbili da treniraju tokom većeg dijela reprezentativne pauze, tako da je pitanje u kakvom će stanju dočekati duel sa Banjalučanima, koji se igra u subotu od 20 časova na "Tušnju".

"Za nas je bitno da smo nastavili niz dobrih igara i rezultata. Očekuje nas sada teška utakmica u Tuzli i okrećemo se njoj. Vjerujem da ćemo u istom ritmu nastaviti i protiv Slobode, iako nam ova pauza nije došla u najboljem trenutku. Biće teško, oni imaju određenih problema, ali nastojaćemo da ostvarimo što bolji rezultat na 'Tušnju'. Teško je prijetiti bilo kojoj ekipi, pogotovo na gostovanju, ali s obzirom na lakši raspored, mislim da će Borac ići ka vrhu tabele", optimistično je Krunić najavio nastavak prvenstvene trke u Premijer ligi BiH.

Podsjetimo, Borac se nakon sedam odigranih kola nalazi na petoj poziciji, sa 11 bodova, samo četiri manje od lidera Željezničara.

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

..

Borko brate neka ti je laka crna zemlja 😥

Bagzi

Ojo Kruna brate al ti pričas nepovezano. De se malo koncentriši. Pitali su te za misljenje o narednoj utakmici a ti rece Tuzlaci su u haosu, bice nam tesko, ne prijetimo nikome, icemo ka vrhu tabele.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC