Povlačenje - SAD oslabljena protiv Srbije!

Autor:

Naredni rival "orlova" biće oslabljen u susretu sa Đorđevićevim izabranicima. Bek nakon razočarenja odlučio da "sačuva" sezonu.

Povlačenje - SAD oslabljena protiv Srbije! Foto: AP PHOTO/MICHAEL DWYER

Košarkaška reprezentacija Amerike će u borbu za peto mesto krenuti sa 11 igrača.

Naime, Markus Smart je odlučio da se povuče iz tima SAD za preostale utakmice s obzirom na rezultat koji je ekipa ostvarila i manju povredu koju je zadobio tokom turnira, prenose američki mediji.

On je navodno želeo da bude na parketu i u poslednja dva meča, ali su unutar ekipe doneli odluku da ne rizikuje i izbegne veći problem.

Bek Seltiksa je ranije ove sedmice snimao zglob leve ruke, nalazi nisu ukazivali na to da mora da pauzira ali bolovi u ruci i preponama doveli su ih do toga da prelome u pravcu završetka turnira za igrača.

Smart je na turniru beležio prosečno 6.4 poena uz 1.4 skoka i 1.2 asistencije, ali će svakako nedostajati Gregu Popoviču jer je dosad igrao prosečno 18 minuta po susretu.

Svetsko prvenstvo za zaborav prvog favorita će se nastaviti utakmicom sa Srbijom, i jedni i drugi u meč ulaze indisponirani i razočarani, ali moraće da smognu snage za igru jer će u svakom slučaju posredi biti "borba" za čast.

Ostale vijesti