• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Porodični biznis - stiže sin Čola Simeonea!

Autor mondo.rs

"Jorgandžije" žele da učine da se trener oseća "kao kod kuće", stiže pojačanje iz porodice...

Atletiko Madrid planira da potpiše ugovor sa sinom Dijega Simeonea Đulijanom koji trenutno brani boje River Plejta, saznaje "Marka".

Naime, crveno-beli žele šesnaestogodišnjeg fudbalera, a on je napustio Argentinu i zaputio se u očev klub gde je pristao da nastupa za omladince.

On je najmlađi sin sjajnog stručnjaka, najstariji Đovani je već napravio fudbalsko ime nastupajući u Seriji A, gde sada igra za Kaljari. Ranije su kružile priče da će upravo on doći na "Vanda Metropolitano", ali taj transfer se nikada nije obistinio pa će ipak drugi "Čolov" pulen dobiti šansu da zaigra za tatu.

I srednji sin trenera Madriđana takođe za život zarađuje na isti način kao ostali muški članovi porodice, ipak on je manje uspešan pa trenutno nastupa za nižerazrednu Ibicu.

Simeone će tako imati priliku da u budućnosti sarađuje sa najrođenijim, a ukoliko se mladi igrač dokaže u mlađim kategorijama možda ćemo imati priliku da vidimo uspešnu porodičnu saradnju, koju zasad, makar u Madridu, nismo videli na vrhunskom nivou.

Najbliže ovoj situaciji nalazi se rivalski Real, ali čini se da sinovi Zinedina Zidana nisu blizu toga da zauzmu bitnije mesto u postavi kraljevskog kluba...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC