Saša Obradović: Rano za analize, podrška Đorđeviću

Autor:

Bivši reprezentativac Saša Obradović nije krio da je poraz reprezentacije Srbije u četvrtfinalu Svetskog prvenstva iznenađenje, ali da o svemu treba sesti i razgovorati tek kada se završi takmičenje

Saša Obradović: Rano za analize, podrška Đorđeviću Foto: MONDO/Goran Sivački

Srbija se neće boriti za medalju na Mundobasketu u Kini, jer je u četvrtfinalu poražena od Argentine. Taj poraz prekinuo je velike želje tima Saše Đorđevića, iznenadio celu javnost u Srbiji, ali i bivšeg reprezentativca Sašu Obradovića.

"Teško mi je pao taj poraz, kao svima. Polagao sam velike nade. Mislim da je rano praviti bilo kakve analize. Treba da se odigraju te utakmice maskimalno do kraja. Treba dati podršku ljudima, pa posle praviti analize", rekao je Obradović Tanjugu.

Obradović, koji je u državnom dresu osvajao i evropsku i svetsku titulu, istakao je da se nije lako podići posle bolnih poraza, ali da se tada poznaju pravi igrači, čija reakcija na takvu situaciju pravi razliku.

"Kolegijalno ne bih voleo da dajem bilo kakve izjave, velika podrška Saletu Đorđeviću. On je ipak zadužio ovaj sport i ovaj narod svim stvarima koje je uradio", zaključio je Obradović.

Ostale vijesti