"Pop" poručio Saletu: Mi smo jeb**i gubitnici!

Autor:

Selektor današnjeg rivala "orlova" imao je šta da poruči kolegi na suparničkoj klupi...

"Pop" poručio Saletu: Mi smo jeb**i gubitnici! Foto: MN Press

Košarkaši Srbije uspjeli su da se domognu utakmice za peto mjesto, a to su učinili pobjedom nad selekcijom SAD rezultatom 94:89.Ovaj trijumf izuzetno je značajan za srpske reprezentativce, daće im vjetar u leđa da završe turnir najbolje moguće u datim okolnostima, a takođe je i vratio nadu srpskoj javnosti, makar ako je suditi po prvim reakcijama...

Današnja predstava izabranika Saleta Đorđevića svakako ukazuje na to da su mogli da dostignu i veće visine u Kini, a selektor američkog tima pohvalio je kolegu na srpskoj klupi i istakao Bogdana Bogdanovića kao ključnog pojedinca.


"Srbija je puna talentovanih igrača, odlično je vođena od strane Đorđevića koji radi dobar posao sa njima. Nije nam bilo lako jer smo naspram sebe imali mlade igrače, koji su uprkos tome veoma iskusni. Bogdanović je bio "on fire" i kada je tako, jako ga je teško čuvati", rekao je popularni "Pop".

On smatra da "orlovi" igraju izuzetno dobru košarku, te da su zasluženo došli do trijumfa.

"Oni nisu samo talentovani, već i igraju košarku na fantastičan način. Stalno traže otvorenog igrača, sjajno se dodaju, a u današnjoj pobjedi su odradili odličan posao i to je to".

Prema riječima novinara Slobodana Šarenca na njegovom zvaničnom Tviter nalogu, "ludi Srbin" je Đorđeviću u povjerenju poručio nešto sasvim drugačije:

"Mi smo gomila jeb**ih gubitnika".

Kao što i sam novinar kaže, može se protumačiti da se ovo odnosi na oba tima, s obzirom da su i jedni i drugi zacrtali znatno veće ciljeve pred početak šampionata, ali ako je tako, srpski momci su "bar" pokazali da su bolja ekipa od Popovićevih izabranika.

Ostale vijesti