• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Runi: Sve smo mogli da smo imali Gvardiolu

Autor mondo.rs

Nekadašnji reprezentativac "Gordog albiona" rekao je da je njegova "zlatna generacija" mogla sve da osvoji da je na klupi imala Katalonca

Vejn Runi zna kako je igrati za nacionalni tim, ali i kako je teško ostvariti uspeh.

On je za Englesku odigrao 120 utakmica postigao 53 gola, najviše u istoriji reprezentacije, igrao je šest velikih takmičenja, ali nikada nije stigao dalje od četvrtfinala.

Igrač Di Si junajteda rekao je da su loši rezultati bili više do trenera nego do nedostatka talenta u ekipi.

"Gledam Englesku sa uzbuđenjem i srećom kada pobeđuje. Kada pogledate naš tim od pre 10 godina, to je bez sumnje najbolja grupa igrača u svetskom fudbalu. Rio Ferdinand, Džon Teri, Ešli Kol, Stiven Džerard, Pol Skols, Frenk Lampard, Dejvid Bekam, ja, Majkl Oven. Naš tim, da je imao Pepa Gvardiolu za selektora, osvojio bi sve, bez sumnje", rekao je Runi.

On je u dresu Engleske od 2003. do 2018. postigao 53 pogotka, četiri više od legendarnog Bobija Čarltona. Kaže da njegov rekord može biti srušen i da bi to mogao da učini sadašnji kapiten Engleske Hari Kejn, koji je do sada dao 26 golova.

"Golove nikada ne uzimam zdravo za gotovo, volim da ih postižem. Kada sam došao do 35, osetio sam da se približavam rekordu. Ne mislim da će moj rekord trajati još dugo, jer smatram da će ga oboriti Hari Kejn, i to možda već u naredne dve ili tri godine... On je sjajan golgeter i njegov skor za reprezentaciju je fantastičan", naveo je Runi, koji će uskoro napuniti 34 godine.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC