• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čović se "ogrebao" o Terzića - 300.000 evra

Autor mondo.rs

Fudbalska sekcija crveno-belih častila košarkašku.

Trećim uzastopnim plasmanom u grupnu fazu UEFA takmičenja, a drugim zaredom u Ligu šampiona, FK Crvena zvezda je značajno poboljšala finansijsku situaciju, a to će izgleda osetiti i druge sekcije Sportskog društva.

"Sada smo u situaciji da finansijski pomognemo i mnogim klubovima iz našeg sportskog društva", navodi se na sajtu crveno-belih u uvodi vesti da je FK poklonio košarkaškom klubu 300.000 evra.

"Danas je na poziv našeg generalnog direktora Zvezdana Terzica gost na stadionu Rajko Mitić bio predsednik košarkaškog kluba Nebojša Čović. Dvojica čelnih ljudi fudbalskog i košarkaškog kluba u srdačnoj i prijateljskoj atmosferi razgovarali su o planovima za budućnost. Pokrenut je čitav niz pitanja, a Fudbalski klub Crvena zvezda odlučio je da ove sezone pomogne kosarkaskom klubu jednokratnom donacijom u iznosu od 300.000 evra", piše u tekstu.

U odlučujućoj utakmici kvalifikacija za Ligu šampiona, fudbaleri su sa tribina imali i podršku kolega iz košarke.

"Naši košarkaši su česti i rado viđeni gosti na 'Marakani'. Prethodni put crveno-beli košarkaši podržali su naše fudbalere na utakmici protiv Jang bojsa i zajedno proslavili ulazak u Ligu šampiona. Očekujemo još mnogo uspeha, radosti i trofeja i na travnatoj podlozi i na parketu", zaključuju crveno-beli.

Crvena zvezda je, inače, jedan od samo sedam klubova u Evropi koji će ove godine imati predstavnika i u fudbalskoj Ligi šampiona i u košarkaškoj Evroligi. Tu privilegiju imaju još Olimpijakos, Bajern Minhen, Barselona, Real Madrid, Valensija i Zenit.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC