• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Haos na Čairu: Lalatović se svađao, pobjeda Voše!

Autor mondo.rs

Vojvodina pobijedila Radnički u Nišu u 8. kolu Superlige Srbije i zasjela na prvo mjesto. Mnogo bure na Čairu.

 Radnicki-Nis-Vojvodina-1-2 Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Dojučerašnji trener Radničkog iz Niša Nenad Lalatović nije lijepo dočekan na Čairu. Ali, ni mladi trener Vojvodine nije ostao dužan bivšem klubu.

Štaviše!

Novosađani su u prvom meču 8. kola Superlige pobijedili Radnički 2:1 (1:1). To je bio prvi poraz za Nišlije kod kuće (računajući sva takmičenja), još od 21. aprila 2018, kada je Crvena zvezda slavila u prvenstvu 3:1.

Bilo je svega na Čairu, od golova, do verbalnih duela i na kraju isključenja. Prvi je Lalatović morao da tribinu i to prije početka drugog poluvremena, a zatim je i crveni karton od sudije Novaka Simovića dobio fudbaler niškog sastava Stefan Mihajlović.

Upravo je on bio strijelac vodećeg gola za Radnički u devetom minutu, ali je u 83. morao u svlačionicu. Između pogotka i isključenja - Vojvodina je preokrenula rezultat.

Izjednačio je Bojan Matić u 33, da bi pobjedu "lalama" obezbijedio Mladen Devetak, sjajnim golom u 77. minutu. Fudbaler Vojvodine uputio je snažan udarac sa 20 metara, Nikola Petrović je samo zakačio loptu, ali nije uspio da spreči da ona završi iza njegovih leđa u mreži.

Naelektrisana atmosfera kulminirala je pred kraj prvog poluvremena, kada je Lalatović ušao u verbalni sukob sa više osoba, a upečatljiva je svađa sa kolegom Miloradom Kosanovićem. Simović je treneru Vojvodine dodijelio žuti karton, a pošto se ni poslije toga nije smirio, već je sa svađom nastavio i pred početak drugog dijela, isključenje je odmah uslijedilo.

Vojvodina je sada na čelu tabele sa 19 bodova, dva više od TSC-a i četiri od Crvene zvezde. Ipak, crveno-bijeli imaju čak tri meča manja, a ekipa iz Bačke Topole jedan.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC