• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Longli: Košarkaški bogovi Špance ljube u ku**c!

Autor mondo.rs

"Slobodno objavite da sam to rekao. Špance košarkaški bogovi ljube u ku**c svaki put kada igramo sa njima", rekao je nekadašnji centar najboljeg tima NBA lige.

Luk Longli, trostruki šampion NBA lige sa Čikago Bulsima, koji trenutno obavlja funkciju prvog pomoćnika selektora Australije Lemanisa, nije krio razočaranje poslije poraza u polufinalu Svjetskog prvenstva od Španije.

Imali su "kenguri" priliku da prekinu vrlo neugodnu tradiciju i da se poslije osam "promašaja", konačno dokopaju medalje na najvećim takmičenjima, ali strepiće i dalje.

Porazu Australije od Španije, poslije dva produžetka, kumovale su i sudije, zbog čega je Longli posebno bijesan.

Posebno je upečetljiva odluka da se dosudi faul Endriju Bogutu poslije duela sa Markom Gasolom (faul nije postojao), a nakon promašaja Serhija Ljulja na osam sekundi do kraja i pri vođstvu Australije 70:69.

"Veoma je je**no slično kao i Riju. Mislim da smo u Riju takođe zaslužili pobjedu. Ne znam šta da uradimo. Moramo da pronađemo neki oltar i da prinesemo nekakvu žrtvu košarkaškim bogovima jer nas oni ne ljube u ku**c, kao što to rade Špancima. Slobodno objavite da sam to rekao. Špance košarkaški bogovi ljube u ku**c svaki put kada igramo sa njima", rekao je nekadašnji centar najboljeg tima NBA lige.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC