• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Brankica obećala u Brčkom: Biće medalja na OI

Autori mondo.ba Autori Fena

Brankica Mihajlović, proslavljena odbojkašica Srbije, koja je odbranila evropsku zlatnu medalju u Turskoj, u svom rodnom Brčkom prisustvovala je treningu pionirki Jedinstva-Bimal, u kojem je i započela karijeru.

  Tom prilikom Brankica je obećala još jednu medalju sa Olimpijskih igara u Tokiju sljedeće godine.

"Jako mi je drago što sam u svom gradu sa svojim ljudima i proslavljam još jednu medalju. Nadam se da će tako biti i sljedeće godine poslije Olimpijskih igara u Tokiju. Zahvaljujem se gradonačelniku i ŽOK Jedinstvo na još jednom dočeku. Ovaj put drugačije, ali je meni jako drago što su iza mene djevojčice koje će, vjerujem u bliskoj budućnosti, da budu na mom mjestu", rekla je Brankica.

Gradonačelnik Brčkog Siniša Milić istakao je da se opredijelio za jedan ovakav simbolički prijem iz razloga što, kada je riječ o odbojci i Brankici, sve i počinje iz najmlađih pogona Odbojkaškog kluba Jedinstvo.

"Umjesto uobičajenih prijema na mjestu smo gdje sve počinje kada je u pitanju odbojka u Brčkom i njen uspjeh. Još jednom sve čestitke našoj sugrađanki koja je ponos svih nas. Siguran sam da ovo nije posljednji put da se radujemo njenim uspjesima i da je obradovala djevojčice koje je danas posjetila na treningu i kojima je sigurno, kao i mnogim drugim, sportski uzor", dodao je gradonačelnik Milić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC