• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Maestralni Real trajao 45 minuta, pa se mučio

Autor mondo.rs

Real vodio 3:0, ali je na kraju jedva pobijedio Levante 3:2 i meču 4. kola Primere. Igrao Luka Jović, vidjeli smo i Edena Azara.

Na ne baš ispunjenom "Santjagu Bernabeu" (60.000 navijača) Real je dočekao Levante i djelovalo je da su Madriđani složili kockice. Poslije 45. minuta "kraljevski" klub je vodio 3:0 i gost je bio pred katastrofom.

Real je, IPAK, na kraju strepio za sva tri boda – 3:2 (3:0)!

Karim Benzema je sa svega šest minuta, u 25. i 31, donio kapitalnu prednost madridskom velikanu. Prvo mu je Karvahal poslao sa desnog krila izvanredan centaršut, a francuski napadač lijepim skokom i trzajem glave poslao loptu u mrežu.

Nije se dugo čekalo da mu šansu "na tacni" pripremi Džejms Rodrigez. Ovaj put je Benzema bio u nezadrživom prodoru kroz sredinu.

Real je do kraja poluvremena postigao još jedan pogodak i zaista je sve djelovalo na ubjedljiv trijumf domaćina. Žunior Vinisius je pobjegao po desnoj strani, ugledao je slobodnog Kazemira u sredini i nakon lijepe akcije dvojice Brazilaca na semaforu je ispisano ubjedljivih 3:0 za "bijele".

Ali…

Problemi su nastupili u drugom poluvremenu. Već u 49. minutu Levante je smanjio vođstvo protivnika. Nedopustivo loše reagovala je odbrana Reala, ostavivši Borhu Majorala da loptu upućenu sa lijeve strane samo skrene u mrežu.

Drama je nastala u posljednjih 15 minuta, kada je Levante postigao još jedan pogodak i ozbiljno zaprijetio domaćinu da će da mu "otkine" dva boda. Poslije kornera i kratke kombinacije, Kampanja je poslao loptu na "drugu stative", gdje se iskrao Gongalo Melero i glavom smanjio na 2:3.

Međutim, Levante nije imao snage i umijeća da napravi podvig i stigne 0:3 na "Bernabeu". Ostao je bez bodova, iako je zalaganjem u drugom dijelu zaslužio barem jedan.

Eden Azar je dobio priliku u 61. minutu, a Luka Jović u 83.

Real poslije četiri odigrane utakmice ima osam bodova, koliko i Atletik Bilbao na trećem mjestu. Atletiko Madrid je prvi sa sve tri pobjede…

REZULTATI 4. KOLA:

Real – Levante 3:2 (3:0)
/Benzema 25, 31, Kazemiro 40 – Majoral 49, Melero 75/

Leganes – Viljareal 0:3 (0:2)
/Moreno 26, 90+3, Silva 39ag/

Real Sosijedad – Atletiko Madrid 18.30

Barselona – Valensija 21.00

u nedelju:

Eibar – Espanjol 12.00
Alaves – Sevilja 14.00
Selta – Granada 16.00
Valjadolid – Osasuna 18.30

Betis – Hetafe 21.00

u petak:

Majorka – Atletik 0:0

%MCEPASTEBIN%

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC