• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jaramaz o Partizanu: Promjene i kvalitet su tu

Autor mondo.rs

Košarkaš crno-bijelih Ognjen Jaramaz na promociji dresa za novu sezonu sumirao utiske o učinjenom u pripremnom periodu

 Ognjen-Jaramaz-o-pripremnom-periodu-Partizana-za-sezonu-2019/2020 Izvor: MONDO/Ivan Bogunović

Košarkaši Partizana broje posljednje dane priprema pred start nove sezone.

Nakon odličnog nastupa na turniru u Klužu, gdje su pobijeđeni Mornar iz Bara i veliki Fenerbahče Željka Obradovića, crno-bijeli su na Kalemegdanu predstavili i dres u kojem će nastupati u sezoni 2019/2020.

Promociji novog dresa Partizana prisustvovao je, između ostalih i Ognjen Jaramaz, koji je ukratko analizirao postignuto na turniru u Klužu.

"Zadovoljan sam odrađenim poslom u Klužu. Pobijedili smo dvije utakmice, prvo Mornar, ekipu iz ABA lige sa kojima ćemo igrati ove sezone. Prilično smo kontrolisali utakmicu i zadovoljan sam kako smo to odradili. Nakon toga dobili smo i Fenerbahče, koji je sigurno najozbiljniji protivnik u pripremnom dijelu. Njima jesu nedostajali neki igrači, ali to je bila jaka provjera, bez obzira na to", rekao je u razgovoru za MONDO Jaramaz.

Izvor: MONDO/Ivan Bogunović

Crno-bijeli pojačali su roster tokom ljeta, a Jaramaz je napravio i poređenje o tome koliko se ekipa Partizana po imenima i stilu igre razlikuje u odnosu na onu iz prošle sezone.

"Imamo dosta novih igrača u odnosu na prošlu sezonu i svako od njih je donio nešto novo. Još uvijek ne mogu jasno da izdefinišem te razlike, koje jasno postoje, osjećaju se, ali mislim da imamo kvalitetnu ekipu. Vidjećemo kada krenu zvanične utakmice kako to izgleda."

Novi dres

"Do sada smo igrali u dresovima za pripremne utakmice, a vidjećemo kakav je novi. Vjerujem da će se razlikovati od tog, ali, lično, očekujem samo više", poručio je Ognjen Jaramaz.

Crno-bijele za dva dana očekuje još jedna provjera - duel sa ekipom AEK u "Štark" areni pred domaćim navijačima, a Jaramaz se nada da će ih biti u velikom broju.

"Nadam se da će doći što više ljudi, bez obzira na to što je u pitanju pripremna utakmica, volio bih da odigramo u što liepšem ambijentu. Očekujem još jednu dobru provieru za nas i nadam da se da ćemo se dobro pokazati, kao i do sada", poručio je Ognjen Jaramaz.

Prvi zvanični meč crno-bijele očekuje 26. septembra, kada počinje ABA Superkup u Zagrebu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC