• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kovač: Naravno, svi znaju da je Zvezda veliki klub

Autor mondo.rs

"Čuo sam da Marina zovu 'beogradski Mesi'...", rekao je golman Manuel Nojer pred premijeru u Ligi šampiona.

Vrijeme je za Ligu šampiona!

Bajern će u srijedu na svojoj "Alijanc areni" (21.00) ugostiti Crvenu zvezdu, klub koji je drugu godinu zaredom došao do grupne faze Lige šampiona, iako je počeo od prvog kola kvalifikacija, a na treneru Niki Kovaču je da sa Bavarcima u ovom takmičenju ostavi bolji utisak nego prošle sezone.

Njegovo mjesto u klubu je stabilno bilo sve do ovog vikenda, kada su kiksnuli protiv Lajpciga (1:1) i ponovo zabrinuli navijače.

"Analizirali smo Crvenu zvezdu. Ne samo ono što su uradili ove, već i prošle godine. Oni su na svom stadionu totalno drugačiji tim, sa svojim navijačima. Ali, sutra ćemo mi igrati kod kuće. Do nas je i želimo da igramo svoju igru", rekao je Kovač na konferenciji za novinare.

Dva kluba su u prošlosti igrala nezaboravne utakmice, posebno polufinale Kupa šampiona kada je Crvena zvezda uspjela da stigne do finala u Bariju.

"Naravno da svi znamo da je Crvena zvezda veliki klub, sa velikom tradicijom i mnogo osvojenih trofeja. Imali su veliku generaciju 1991. godine, u polufinalu su igrali protiv Bajerna. Čeka nas protivnik koji dobro zna šta želi i koga će nositi brojni navijači. Radujem se utakmici, vrijeme je da krenemo iznova", kazao je Niko Kovač i dodao da nije pričao sa Lukom Jovićem o Crvenoj zvezdi uoči ovog meča, iako se znaju iz Frankfurta.

Kada su u pitanju ambicije u Ligi šampiona, Niko Kovač se nada da će otići dalje nego prošle sezone (četvrtfinale), ali prvo je potrebno ostaviti dobar utisak u grupnoj fazi.

"Oni imaju mnogo iskustva, ali imamo ga i mi. U svakoj utakmici morate da se trudite da dobro uđete u meč. Želimo da do izražaja dođu fudbalski kvaliteti našeg tima, koji se iz minuta u minut popravljaju. Ekipa se sve više uigrava, ali ne treba potcijenjivati kvalitet Crvene zvezde", kazao je bivši selektor Hrvatske i dodao da najveća opasnost prijeti od Marka Marina.

Sa tim se slaže i golman Manuel Nojer...

"Pratio sam njegovu karijeru, naravno. Čuo sam da ga zovu 'beogradski Mesi'. Radujem se susretu sa starim prijateljem. Želim mu sve najljepše u budućnosti", rekao je Nojer.

Utakmica između Bajerna i Zvezde igraće se u srijedu od 21.00 na stadionu Alijanc arena u Minhenu, uz direktan prenos na TV Arena Sport.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC