• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda BEZ STRAHA: 90 minuta, pa život teče dalje

Autor mondo.rs

Vladan Milojević poručio svojim fudbalerima da rasterećeni izađu na megdan moćnom Bajernu.

 Bajern - Zvezda uzivo prenos Arena sport Vladan Milojević Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

/Od novinara i fotoreportera MONDA iz Minhena - Jovana Terzića i Stefana Stojanovića/

Spektakularna "Alijanc arena" ugostila je i Crvenu zvezdu.

Zvanično će to biti u srijedu od 21.00, kada na teren istrče fudbaleri Bajern Minhena i gostiju iz Beograda u utakmici prvog kola Lige šampiona (prenos na TV Arena Sport i RTS), ali imali su crveno-bijeli i veče prije svoj termin na impozantnom stadionu.

Prvo su na konferenciji za medije govorili Vladan Milojević i Marko Marin, a potom je ekipa srpskog prvaka odradila trening koji je bio otvoren za javnost prvih 15 minut.

Po običaju, nije to bilo dovoljno da uočimo Milojevićeve zamisli pred okršaj sa bavarskim gigantom, ali se nešto može naslutiti iz njegovih izjava: Crvena zvezda se ne plaši!

"Sigurno da smo jako srećni jer smo ovdje. Radili smo jako naporno da bismo došli do tog cilja. Sam ulazak među 32 ekipe koje su najbolje u Evropi ove sezone je nešto najljepše što možete da doživite i kao trener i kao igrač i kao klub", izjavio je Zvezdin trener u uvodu konferencije za medije koja je počela sa desetak minuta zakašnjenja, jer je stadion toliko veliki da vozaču autobusa sa novinarima iz Srbije nije bilo lako da pronađe put do "press" ulaza.

/BIO NJEMAČKI, SAD JE BEOGRADSKI MESI: TAMO SE VRAĆAM, ALI.../

Bajern je poznat kao tim koji silovito počinje takmičenje, lakim i ubjedljivim pobjedama, ali kao što smo pomenuli, Milojević kaže da ne brine zbog toga.

"Mislim da do sada nisam dao povod ili utisak da se nečega plašim. Fudbal je jedna igra koja traje 90 minuta, a život poslije toga teče dalje. Jedino što ja tražim, ne samo protiv Bajerna, je da se moji igrači bore i daju posljednji atom snage na terenu", istakao je i dodao:

"Ono što treba da uradimo je da izađemo na teren, damo sve od sebe i uživamo. Šta god da kažemo o Bajernu je suviše, svima je jasno da su oni konkurent za tron. Na nama je da damo maksimum, pa ćemo vidjeti za koliko je to dovoljno".

Crveno-bijeli su doputovali u Minhen bez povrijeđenog Milana Rodića, ali je Marko Gobeljić spreman da istrči na teren.

"Nismo mislili da je Rodićeva povreda ozbiljna, ali ispostavilo se da rezultati nisu baš sjajni. Osim njega nemam drugih kadrovskih problema. Svaki igrač zaslužuje da bude u 11, a vidjećemo za koga ćemo se opredeliti".

Milojević nije želio da se osvrće na prošlost i pravi paralelu sa čuvenom 1991. godinom...

"Ja volim istoriju, ali treba je ostaviti tamo gdje jeste. Ne znam šta bih više mogao da kažem svojim igračima i treba li im nešto reći u situaciju kada igraju Ligu šampiona protiv kluba kao što je Bajern i očekuje ih velika podrška navijača".

Dodao je, ipak, da mu prija podrška igrača iz slavne generacije koja se te godine popela na krov Evrope.

"Sigurno da znači podrška od svih igrača iz te čuvene generacije. Bukvalno svakodnevno dobijamo poruke podrške i to je jako lijepa stvar koja sigurno dosta znači i mojim igračima i meni", završio je Milojević i uputio se ka terenu na poslednji trening pred sutrašnju utakmicu...

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MILOS

BICE RUTINSKA POBJEDA BAJERNA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC