• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lalatović ZAPJEVAO: "Ne može nam niko ništa!"

Autor mondo.rs

Svi su čekali reakciju srpskog trenera Nenada Lalatovića poslije incidenata u Nišu, ali malo ko je pretpostavljao da će to biti...pjesmom.

O incidentima na "Čairu", od prošlog petka, priča se i dalje, međutim i dalje nije bilo moguće doći do komentara Nenada Lalatovića, koji je nedostupan za medije.

Srpski trener je isključen na meču Radničkog i Vojvodine (1:2), a nažalost više se pričalo o tome, nego o fudbalu, posebno što se velika frka digla oko (ne)izgovorenih riječi, kada se sa njegovih usana moglo pročitati da je spomenuo "namještanje utakmica".

Povodom toga oglasio se i FSS, najavljen je disciplinski postupak, dok su iz Vojvodine bili kratki i samo je Nikola Lazetić prokomentarisao da je Nenad Lalatović "bio vrijeđan u Nišu".

Odnosno, da je signal TV Arena Sport bio ometan kako gledaoci ne bi vidjeli meč.

Više odgovora trebalo je da saznamo u nedjelju, kada je zakazana vanredna konferencija za medije u Veterniku, a na kojoj je trebalo da govori predsjednik kluba Vojislav Gajić, međutim poslije 20-ak minuta čekanja mediji su obaviješteni da je spriječen da dođe.

U međuvremenu, i dalje se čeka zvaničan komentar Nenada Lalatovića na ove incidente, a do tada je jedini odgovor pjesma - Mitra Mirića.

Naime, FK Vojvodina je danas gostovala u Boboti, mjestu nadomak Vukovara, gdje su došli na proslavu 90. rođendana lokalnog Borca, a tamo je bilo i pjesme - zapevao je Nenad Lalatović uz pomoć predsjednika Vojislava Gajića čuvene stihove:

"Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbineeee, mogu samo da nas mrze oni što nas ne vole!"

Doček delegacije FK Vojvodina u Boboti
Izvor: YouTube/FK Vojvodina

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC