• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ameri spremaju osvetu na OI: Kari igra

Autor mondo.rs

Neće se ponoviti slučaj sa otkazima...

Poslije najlošijeg plasmana Amerikanaca na prvenstvima svijeta, tek sedmog mjesta u Kini, najbolji košarkaši ove reprezentacije već planiraju "osvetu".

Jedan od onih koji se već "javio" da će nastupiti na predstojećim Olimpijskim igrama 2020. godine u Tokiju, koje su za Amerikance uvijek bile važnije od Svjetskog prvenstva, jeste vjerovatno najbolji "trojkaš" u istoriji ovog sporta.

Stef Kari (31, 191cm) izjavio je za američke medije da "definitivno želi da ide" na OI, pošto je ovo takmičenje na kome do sada nije nastupao.

"Bio sam na dva Svjetska prvenstva i osvojio dva zlata, ali Olimpijske igre su iskustvo koje želim. I nadam se da će mi se taj san ostvariti dogodine... To je moj plan, ali naravno, da kucnem u drvo, ne želite da vas povrede ili nešto tako poremeti", naveo je košarkaš Golden Stejta.

Navodno, pored njega je "siguran" i Demijen Lilard, koji je ovog ljeta otkazao Gregu Popoviću u posljednji čas, i još dvadesetak igrača, tako da su Amerikanci u Kinu otišli sa "C" timom.

Vidjećemo ko će se od "velikih imena" još naći na spisku za Tokio, odnosno da li će i igrači koji su osvojili zlato u Rio de Žaneiru, poput Kevina Durenta, Kleja Tompsona, Pola Džordža, Džimija Batlera, Drejmonda Grina i Kajri Irvinga, ponovo biti u rosteru.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Jaaa

Njima su samo OI bitne, ovi iz Kine neće biti ni četvrta postava

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC