• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lalatoviću najveća kazna: 4.500 evra i tri meča!

Autori mondo.rs Autori Tanjug

Trener Vojvodine zbog neprimjerenog ponašanja na utakmici Superlige Srbije uz novčanu kaznu neće moći da vodi Novosađane na tri utakmice.

 Nenad-Lalatovic-kaznjen-za-incident-u-Nisu-sa-500.000-dinara-i-tri-utakmice Izvor: MN PRESS

Nenad Lalatović je drakonski kažnjen zbog ponašanja na utakmici Radnički Niš - Vojvodina. On je od strane disciplinske komisije Superlige Srbije kažnjen sa zabranom vođenja svog tima na tri utakmice i novčanom kaznom od 500.000 dinara (oko 4.500 evra)!

Uz to, Fudbalski klub Vojvodina kažnjen je sa milion dinara (9.000 evra) zbog izdatog saopštenja pred utakmicu sa Crvenom zvezdom, kada su sudiju Jovana Šegrta označili kao "dželata".



Kako prenosi Tanjug, trener Vojvodine je ovakvu kaznu dobio zbog neprimjerenog ponašanja na utakmici prošlog petka. Kako se navodi, on je sankcionisan prvenstveno zbog sukoba sa domaćom publikom. Lalatović je na meču na Čairu odmah po dobijanju crvenog kartona ušao u svađu sa publikom i rekao da će sve otkriti o navodnom namještanju utakmica dok je bio trener Radničkog iz Niša.

"Ovoga mi krsta, vidjećeš šta ću da uradim! Svaku namještenu utakmicu, sve ću da kažem", moglo se tada "pročitati" sa Lalatovićevih usana.

Ovaj incident je odmah izazvao burne reakcije, a tim povodom su se proteklog vikenda oglasili oficir za integritet FSS Ivan Petrić i generalni sekretar Zajednice superligaša Darko Ramovš, osudivši Lalatovićevo ponašanje.
Petrić je tada izjavio i da Lalatović za svoje teške tvrdnje mora da dostavi dokaze.

Ovo je do sada najveća kazna koju će Lalatović morati da plati, pošto trener Vojvodine ima "debeo dosije". On je do sada više puta bio kažnjavan i u najvećoj mjeri se radilo o novčanim sankcijama. Lalatović je do sada ukupno platio 1.100.000 dinara (10.000 evra) za najrazličitije kazne, a sa novih pola miliona ta suma će se uvećati za blizu 50 odsto.

Lalatović će propustiti naredne tri utakmice svog tima, odnosno utakmice protiv Voždovca i Mladosti iz Lučana u Superligi i Zlatibor Čajetine u Kupu Srbije.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC