• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdini klinci kao putokaz: Remi u Minhenu!

Autor mondo.rs

Ekipa Slavoljuba Đorđevića u prvom meču omladinske Lige šampiona osvojila bod na gostovanju u Njemačkoj.

 Crvena-zvezda-Bajern-Minhen-omladinci-0-0-Liga-samspiona-za-mlade Izvor: MN PRESS

Omladinci Crvene zvezde u prvom kolu grupne faze Lige šampiona za mlade odigrali neriješeno protiv Bajerna u Minhenu i tako napravili pravi šlagvort za večerašnji okršaj seniorskih timova - 0:0.

Crveno-bijeli su odlično započeli nadmetanje u takmičenju omladinskih timova, a jednu od glavnih uloga u remiju u Njemačkoj imao je golman Andrija Katić, naročito svojim intervencijama u drugom poluvremenu.

Meč je počeo bez mnogo prilika na obje strane, a prvu zapaženiju šansu na meču imala je Crvena zvezda poslije pola časa igre. Tada je Piplića poslije centaršuta Radulovića probao udarcem glavom da iznenadi golmana Bajerna, ali nije bio dovoljno precizan.

Omladinci Crvene zvezde u Ligi šampiona mladih timova ima identičan raspored onom koji ima seniorska ekipa, te će i oni svoj naredni meč igrati 1. oktobra, protiv Olimpijakosa u Beogradu.

Imala je Zvezda još jednu solidnu priliku poslije kontranapada, da bi u finišu prvog poluvremena Katić u dva navrata odlično intervenisao i spriječio vođstvo domaćih. U nastavku se više igralo pred golom Crvene zvezde, a Marvin Čuni je u situaciji "jedan na jedan" šutirao pored gola srpskog tima.

Kako se meč bližio kraju tako je i Katić imao više posla, a u 82. minutu je dva puta odlično reagovao i praktično "zaključao" gol svog tima. Bajern svoju inicijativu nije uspio da pretoči u gol, dok je u samom finišu susreta Andrija Radulović u razmaku od tri minuta dobio dva žuta kartona i tako zaradio isključenje.

Poslije prvog odigranog kola u grupi B, sva četiri tima imaju po jedan osvojen bod, pošto su ranije tokom dana omladinci Olimpijakosa i Totenhema remizirali 1:1.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Medak3

Najača omladinska škola u istočnoj Evropi!Bravo deco!

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC