• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

AZ Alkmar najavio pobjedu u Humskoj

Autor mondo.rs

Optimistična najava Holanđana pred prvi meč grupne faze Lige Evrope. Prema riječima trenera, ne bi bili zadovoljni bodom...

 Partizan-AZ-Alkmar-UZIVO-prenos-na-TV-Arena-Sport-najava-trener-AZ-Alkmar-Arne-Slot Izvor: MONDO/Vladimir Sukdolak

Čevrtoplasirani tim Holandije iz prošle sezone došao je pun samopouzdanja u Humsku gdje ih u četvrtak (21 čas, TV Arena Sport) protiv Partizana očekuje prvi meč grupne faze Lige Evrope, i te kako važan za oba tima koja "pucaju" na plasman dalje.

AZ Alkmar vodi mladi trener Arne Slot, koji je ovog ljeta napredovao sa funkcije pomoćnika, a već na osnovu njegovih prvih riječi na konferenciji za medije jasno je da nisu došli da se brane.

I ne samo to - ne misle o remiju!

"Očekujemo da Partizan počne fanatično. Biće teška utakmica, očekujemo dobar Partizan, ali mi ćemo igrati našu igru i mislim da će to biti dovoljno za pobjedu", kratko je "ispalio" Arne Slot koji je pomagao Jonu van den Bromu, treneru koji je prešao u Utreht.

"Teško je davati bilo kakvu prognozu", kazao je Arne Slot, a kada su ga novinari upitali da li bi bio zadovoljan bodom odgovorio je ovako:

"Ne očekujem neriješeno, nama je potrebna pobjeda".

Kada su u pitanju kvaliteti Partizana, kazao je da je dobro upoznat sa njima, i da imaju ideju kako treba da im se suprotstave, uz pohvalu na račun kvaliteta sastava.

Kakva očekivanja ima u grupi?

"Mančester je favorit, na nas niko ne gleda kao favorite... Mi se nadamo drugom mjestu, ali će nam Partizan i Astana biti jaki rivali", objasnio je Arne Slot prije nego što je sa svojim igračima otišao na teren u Humskoj, na posljednji trening pred meč.

Podsjetimo, utakmica između Partizana i AZ Alkmara igra se u četvrtak od 21 čas uz direktan prenos na TV Arena Sport. MONDO će ovu utakmicu pratiti uživo!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC